Op de wishlist | Dingen die ik graag wil kopen/doen

Ik heb vaker een ‘op de wishlist’ artikel geschreven maar dan m.b.t. kleding en accessoires. Nu maak ik er een op een andere manier en dat is een mix tussen dingen di hoog op mijn bucketlist en wishlist staan. Er staan ook dingen bij die niet heel makkelijk zijn om in een keer te doen en wat dus tijd nodig heeft. Lees je mee? (alles is geheel mijn eigen mening, dus no spon) ๐Ÿ˜‰

Dit zou ik graag willen kopen:

Het allerhoogste op mijn wensenlijstje is een hond. En nee, ik wil geen hond alleen maar omdat ik het leuke dieren vind, ik wil het al heel lang en ik weet hoeveel tijd, zorg en aandacht er voor nodig is. Ik spaar hier momenteel ook voor. Wat voor hond ik wil weet ik niet, maar niet van een fokker. Ik heb een site gevonden dat hondjes (ook pups) uit Spanje opvangt. Het is een Nederlandse organisatie en de hondjes gaan alleen weg als ze beter zijn of de juiste leeftijd (pups) dat ze weg mogen. De sites waar ik regelmatig op kijk zijn: Arcanoah en Happy Dog Maspalomas

Als tweede een Ted Baker tas. Ik zag ze laatst bij de Omoda en hoewel ik ze best ordinair vind, zou ik er tegelijkertijd ook wel weer een willen.

Dit zijn de dingen die ik graag zou willen kopen. Het valt dus echt heel erg mee want ik geef niet heel graag geld uit. Dit doe ik alleen als ik geen spaardoel heb. ๐Ÿ™‚

trendinglifestyle-bullet-journal

Dit zou ik graag willen doen

In tegenstelling tot het lijstje hierboven heb ik op dit lijstje wel meer dingen die ik zou willen doen. Dingen die ik al heel lang wil doen, maar nog niet aan toe ben gekomen. Ik schrijf ze niet helemaal uit, want dat duurt dan wel even, haha. Hier komt ie:

  • Op wintersport gaan
  • Een Citytrip naar Londen, Milaan of Parijs
  • Een wereldreis maken
  • Naar Amerika gaan
  • Naar een ontwikkelingsland gaan om daar te helpen
  • Overnachten in Efteling Bosrijk

Dit waren de dingen op het gebied van reizen. Ik zou graag ook andere delen willen zien van de wereld dan alleen maar Italiรซ of Frankrijk (hier gaan wij vaak naartoe in de zomer).

  • Sporten (ik ga waarschijnlijk weer op een sport)
  • Vegetarisch eten of een week vegan eten. (Ik wil het allebei heel graag en ik eet al bijna helemaal vegetarisch, maar de stap is toch nog iets te groot)

Zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen. Ik weet ze niet eens allemaal meer uit mijn hoofd, haha. Wat staat er op jouw bucketlist of wishlist? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *