Welkom thuis lieve Moos! | Mijn puppy ophalen!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na weken gewacht te hebben gingen we dan eindelijk de pup ophalen! Inmiddels zijn we een paar dagen verder en heb ik eindelijk tijd om een blog te schrijven, want de eerste dagen waren druk en we komen nu een beetje in het puppyritme. In dit artikel kun je lezen hoe het ging met het ophalen van Moos. Kijk je mee?

10:30 uur

Ik had met de fokker afgesproken om Moos om half 11 op te halen. Ik ging samen met mijn ouders en we zijn daar nog even gebleven. Moos kon nog even met zijn zusjes en zijn moeder spelen voordat hij met ons meeging. Rond 11:15 stapten we weer de auto in, maar dit keer met Moos.

trendinglifestyle-pup-moos-ophalentrendinglifestyle-pup-moos-ophalen

Het is bijna 2 uur rijden, dus we hielden ook even een tussenstop zodat Moos evt. kan poepen of plassen. In de auto wist Moos niet zo goed waar hij wilde liggen. Het duurde ook even voor hij in slaap viel.

trendinglifestyle-pup-moos-ophalentrendinglifestyle-pup-moos-ophalen

Uiteindelijk klom hij op de hoedenplank. Ik had daar een puppy pad neergelegd voor als hij bijvoorbeeld moet plassen of als hij misselijk zou worden in de auto.

13:30 uur

Om half 2 kwamen wij thuis aan. Hij vond het niet heel eng en rende al snel rondjes door het huis en tuin.

trendinglifestyle-pup-moos-ophalen

Na  ongeveer anderhalf uur ging ik hem uitlaten. We hadden net bezoek gehad en na het wandelen ging Moos lekker slapen.

17:00 uur

trendinglifestyle-pup-moos-ophalentrendinglifestyle-pup-moos-ophalen

Het is niet gemakkelijk om een bewegende puppy op de foto te krijgen, maar om 17:00 uur was het etenstijd voor Moos. Daarna liet ik hem even plassen in de tuin. Uiteindelijk viel hij weer in slaap en dit keer in mijn armen. Zo lief!

Ik maakte deze avond geen foto’s meer, tot dat het bedtijd was.

trendinglifestyle-pup-moos-ophalen

Ik slaap vannacht beneden en nadat Moos voor de laatste keer vandaag uit is gelaten gaat hij de Bench in. In het begin piept hij nog, maar valt daarna in slaap. Ik heb mijn wekker om 02:30 gezet. Dan ga ik even naar buiten zodat Moos kan plassen. Dit ging heel goed! Dan gaat hij weer de Bench in en slapen we weer verder. Dit keer had ik geen wekker gezet, maar om 06:00 uur begon Moos te piepen. Ik haal hem er nog niet uit, want ik wil hem niet belonen voor het piepen. Ik zet eerst een lamp aan, doe mijn pantoffels aan en dan haal ik hem uit de Bench. We gaan weer naar buiten en Moos plast en poept. Hij heeft deze nacht geen een keer binnen gepoept of geplast, heel knap!

Ik slaap door tot 08:00 uur en dan komen mijn ouders beneden. Dit was het verslagje van de dag dat wij Moos gingen halen!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *