Weer even bijkleten| Stage, griep & mijn verjaardag!

Zo, het is weer even tijd om een update te geven, want het is alweer twee weken geleden dat ik een blog plaatste en de reden daarvan ga ik je in dit artikel vertellen. Lees je mee?

Hoe gaat het op stage?

Als je mij al wat langer volgt weet je misschien dat ik nu stage loop. Ik loop vier hele dagen van 07:30 uur tot 16:00 uur stage in een verzorgingshuis. Ik heb het hier super erg naar mijn zin en ga er zelfs vakantiewerk doen, maar ik ben nog niet helemaal gewend aan het ritme dus vergeet ik ’s avonds dat ik nog moet bloggen omdat ik dan te moe ben.

Twee weken geleden kreeg ik ook nog eens griep. Het begon met barstende hoofdpijn en een dag later was ik zo verkouden dat ik een paar nachten niet goed sliep en door de keelpijn zelfs mijn stem kwijt raakte. Dat had ik niet zien aankomen. 😉

Mijn verjaardag!

trendinglifestyle-ik-ben-jarig

Dinsdag 18 juni ben ik 17 jaar geworden. Ik ging die dag ook weer naar stage en had wat getrakteerd. Mijn stem was weer een beetje terug maar ik had wel nog keelpijn. Het was weer een leuke dag.

Ik vierde mijn verjaardag zaterdag 22 juni samen met mijn broer. Het was erg gezellig!

Ook deze week loop ik weer stage maar met die warmte is het echt vermoeiend. Maar nog steeds heel erg leuk en we mogen gelukkig ook koud water uit de koeling pakken en we hebben ook een ijsje gekregen.

Vakantiewerk

Zoals ik dus al zei, ga ik vakantiewerk doen in het verzorgingshuis waar ik nu stage loop. Eerst zou ik in een verpleeghuis gaan, maar ik heb het zo erg naar mijn zin op stage dat ik daar liever wil werken.  Ik kan bijna de hele vakantie, maar ik ga ook nog op vakantie dus ga ik niet werken. 😉

Ik hoop jullie nu weer genoeg te hebben bijgekletst!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *