Week diary | Tweede paasdag, naar de Efteling en Koningsdag!

Wat keek ik uit naar deze week! De week begon met mooi weer en tweede paasdag, maar ik kon al helemaal niet wachten tot donderdag. Afgelopen donderdag ging ik met een paar vriendinnen naar de Efteling. We kennen elkaar al heel lang, maar zijn nog nooit met elkaar een hele dag weggeweest. Verder was het zaterdag koningsdag. Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Fijne tweede paasdag! Ik versierde deze eieren als paashaasjes voor het paasontbijt. Niet mijn idee overigens, want zo creatief ben ik niet, haha. Ik zag dit leuke idee op Instagram. 😉 De stift droog alleen niet zo goed, dus ik heb het per ongeluk uitgeveegd.

Verder hebben wij niets gedaan met tweede paasdag en was dit gewoon een maandag zoals normaal. Het was wel prachtig weer, dus Jaouhara en ik liepen een rondje door de stad.

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdagtrendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

In de stad was er een paasbrunch, waar je om 10:30 kon aanschuiven. Dit hebben wij niet gedaan, maar het zag er wel gezellig uit. Het was in middeleeuwse stijl. Nadat we in de stad zijn geweest fietsten we naar de bibliotheek en dronken we daar wat op het terrasje.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Sinds gisteren zijn Jaouhara en ik helemaal in de ban van badminton. We hebben vandaag denk ik ruim 4 uur gebadmintond. Dit ontstond een beetje uit verveling, want verder verveelden we ons deze dag.

Woensdag

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Nog even genieten van dit heerlijke weer. Het waaide wel hard vandaag, dus trof ik mijn kweekkas zo aan… Blijkbaar had ik hem toch niet zo goed vast gemaakt, oepsss.

Jaouhara en ik deden nog een poging om te badmintonnen, maar helaas waaide het net iets te hard.

Donderdag

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Daar zijn we dan eindelijk! We waren ruim op tijd en mochten gelijk al het park in. We konden zonder te wachten in de Fata morgana en een paar keer achter elkaar in de vogelrok. Bij de droomvlucht moesten we 5 minuutjes wachten.

Hierna werd het wat drukker, maar we hoefden geen een keer langer dan 40 minuten wachten.

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdagtrendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdagtrendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Een deel van het park was open tot 20:00 uur. Fijn, want zo konden we na het eten nog in een paar attracties.

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdagtrendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Om de gezellige dag af te sluiten liepen we nog een klein rondje door het sprookjesbos en maakten we foto’s met elkaar. Alleen waren geen van allen goed gelukt. Gelukkig liepen er twee aardige mensen voorbij die een foto van ons wilden maken. 😉

Vrijdag

Vandaag maakte ik geen foto’s. Ik sliep uit vandaag en ‘s middags paste ik op. Daarna snel naar huis om te eten en daarna moest ik weer oppassen samen met Jaouhara.

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

Happy Kingsday! Normaal gesproken sta ik op deze dag op de vrijmarkt, maar het was niet zulk lekker weer. Ik ben wel even gaan kijken op de vrijmarkt en deed daarna nog even een rondje stad. De rest van de middag was ik bij mijn neefjes.

Zondag

Wat een saaie dag is dit. Het regent en er is echt helemaal niets leuks om te doen. Ik ben nu dus maar vast begonnen met het schrijven van deze diary, want dan hoef ik morgen minder te doen.

trendinglifestyle-diary-pasen-efteling-koningsdag

 

Morgen ga ik ínwerken’ bij een verpleeg/verzorgingshuis waar ik vorige week een sollicitatiegesprek had! Hoe dat was lees je in de volgende week diary. Tot volgende week!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *