Week diary | De hele week geen vlees eten & Fiets weg

Afgelopen week zat niet heel erg mee. Veel dingen waren leuk, maar er waren ook wat tegenslagen. Zo is mijn fiets weggehaald bij het station en naar een plek gebracht wat niet heel dichtbij mijn huis is en die moest ik lopend ophalen. Verder was het deze week ‘de nationale week zonder vlees’ en daar deed ik aan mee. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

Ik werd naar school gebracht met de auto, want mijn ouders en mijn broer moesten in Rotterdam zijn. Dat was wel fijn, want het waaide enorm hard. Gelukkig was ik ook nog vroeg uit. ‘S middags ging ik met mijn vader mee hout hakken (heb ik niet gedaan), maar daar zijn ook dieren en trampolines dus dat was wel leuk.

Dinsdag

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

We begonnen weer lekker vroeg vandaag en dat zorgde voor veel drukte. Er was een kapotte hoofdleiding waardoor veel treinen niet reden en ook nog eens alleen maar sprinters. Gelukkig paste ik nog net in deze trein maar het was wel even proppen. 😉 Verder was het een rustig dagje. Ik had verpleegkunde praktijk les en was vroeg uit.

Woensdag

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

Het waait al een paar dagen heel hard en al deze dagen is mijn fiets omgevallen en laatst is zelfs mijn krat eraf gevallen. Gelukkig nu niet. De fiets van mijn buurmeisje (de blauwe fiets) is ook omgevallen, dus er lagen 4 fietsen boven op die van mij..

Ook vandaag was ik niet laat uit. Wel had ik een Nederlands presentatie, maar gelukkig alleen voor de docent en 3 andere studenten.

Donderdag

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

Ik maakte vandaag geen foto’s, maar kreeg deze wel doorgestuurd. Nog een schattige foto! Ik was aan het oppassen en mijn moeder stuurde deze foto. Zo lief!

Vrijdag

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

Ik begin vandaag om 09:30 en stond vroeg op om ontbijtmuffins te maken. Wel gezond, want de basis is banaan en havermout en verder zit er een heel klein beetje vanillesuiker in (het ongezondste hierin). Ik nam er twee mee naar school.

‘S avonds ging ik naar de bieb met Jaouhara om wat te drinken (er zit namelijk een restaurant in).

Zaterdag

Het enige wat ik gedaan heb vandaag is vervelen. Mijn vriendinnen moesten leren voor toetsweek, dus had ik niet veel te doen. Ik maakte dus geen foto’s

Zondag

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-weektrendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

Ook vandaag was er niet zo veel om te doen. Vanmorgen wandelde ik met Doortje samen met Jaouhara. Verder verveelde ik me weer en in de middag ging ik met mijn vader naar Rotterdam. Om te kijken voor een elektrische fiets. We gingen daarna ook nog even bij het Alexandrium naar de dierenwinkel (ik keek alvast even voor hondenspullen, want ik spaar voor een hond).

Dit was mijn week. Niet heel bijzonder, maar ik was ook niet zoveel buiten door de harde wind. Tot volgende week!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *