Week diary | Voorjaarsvakantie

Yes eindelijk vakantie. Ik was hier echt wel een beetje aan toe want de laatste tijd ben ik erg moe. Tijd om uit te slapen, maar ook om te genieten van dit nog-steeds-zo-lekkere weer. Ik deed deze week alleen maar waar ik zin in had en begon ik deze week officieel met gezond(er eten). Dit is namelijk een van mijn doelen voor dit jaar en eigenlijk altijd. Het was een leuke week. Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

Zondag, maandag en dinsdag moesten Jaouhara en ik op Doortje passen (oftewel tussen de middag uitlaten). We waren op de foto hierboven bezig met een rondje die twee uur lang duurt. Het was een mooi rondje rond de plas en uiteindelijk warm genoeg om zonder jas te lopen. Heerlijk. Doortje was wel moe en liep heel schattig tussen ons in

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

En ondertussen ging Doortje ook even het water in! 🙂

Dinsdag

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrustentrendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

Ik zat lekker buiten in het zonnetje vanochtend. Als ontbijt had ik twee glutenvrije Wasa crackers met kaas, avocado en tomaat. ‘S middags liepen we weer met Doortje en daarna ging ik de Sims spelen op de laptop. En dan gaat de tijd wel snel, haha.

Woensdag

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

Vandaag spraken Nikki en ik af. We gingen als eerst penny boarden want dat wilde ze graag leren. Hierna weer naar mijn huis om even wat te eten en toen moest ze nog even naar de stad voor schoenen kijken. Ik ging mee en daarna gingen we allebei onze eigen weg naar huis.

Donderdag

trendinglifestyle-moestuintje-groenevingers

Er komt nog steeds geen klein plantje naar boven..

‘S middags was ik bij Romy en we zetten een nieuw kastje van haar in elkaar.

Vrijdag

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

Eindelijk heb ik deze kratjes van de Hema! Ze waren nu ‘3 halen 2 betalen’ dus dat is mooi meegenomen. Ik kocht er later ook nog een donkergroene bij in de grote variant. Heel erg blij mee. 😉

‘S avonds logeerde ik bij Jaouhara.

Zaterdag

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

Zaterdag ging ik naar mijn oma en de rest van de familie was er ook. Niet iedereen, maar het was wel gezellig. We gingen naar de carnavalsoptocht!

Zondag

trendinglifestyle-voorjaarsvakantie-uitrusten

Er begon eindelijk wat te groeien en in een nacht tijd was opeens alles gegroeid. Echt bizar hoe snel dat gaat!

Het was een rustig weekje maar wel gezellig en ik ben weer een beetje uitgerust. Tot volgende week!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *