Week Diary | Toetsweek, oppassen en voor het eerst weer pennyboarden!

Twee diary’s na elkaar! Afgelopen week ging het namelijk een beetje fout tijdens het inplannen van de vorige week diary (en andere posts) waardoor het hele artikel was verdwenen. Gelukkig deed die het na een paar keer overnieuw schrijven wel weer, maar het artikel kwam iets later. Maar goed. Tijd voor een nieuwe diary! Afgelopen week was een lekker rustig weekje, op de toetsweek na.

Maandag

De week begint goed, want ik ben nog steeds op maandag vrij! . Normaal help ik mijn oma met oppassen, maar zij moest naar het ziekenhuis. Daarom ging ik al vroeg naar mijn neefjes om op te passen tot 14:00 uur. Aan het eind van de middag mocht ik ze in bad doen.

trendinglifestyle-kinderboeken

Mijn tante gaf mij deze kinderboeken mee, die ik ‘s avonds naar de buurtboekenkast bracht.

Dinsdag

trendinglifestyle-school-trein-toetsweek

Ik maakte vandaag pas een foto in de trein toen ik weer terug naar huis ging. Het was vandaag erg koud en het regende ook nog eens. Vandaag begon voor mij de toetsweek en vandaag had ik een rekentoets. Het was een lange dag en het werd al donker toen ik onderweg naar huis was!

Woensdag

Ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken vandaag. Ik had vandaag nog weer een toets en dit keer was het Nederlands werkwoordspelling. Daar ben ik best wel goed in, dus ik hoop dat ik daar een goed cijfer voor heb.

Ik was al vroeg uit en in de middag ging ik mijn neefje wegbrengen naar mirakel. Ik was rond 17:00 uur weer thuis, en ik heb na het avondeten eigenlijk niets meer gedaan.

Donderdag

Goedemorgen! Vandaag begin ik pas op 12:45, dus ging ik met mijn moeder voor die tijd even naar de Lidl.

trendinglifestyle-lidl-collectie

Eigenlijk gingen we hierheen voor een onesie, maar er waren zoveel nieuwe dingen dat we gelijk wat sinterklaas cadeautjes, boodschappen en sinterklaasdecoratie haalden. ‘S avonds ging ik oppassen en ik was om 21:30 klaar.

Vrijdag

Vandaag begin ik om 11:15, maar de treinen rijden niet. Ik heb vandaag gelukkig geen vakken waarbij we iets heel belangrijks moeten doen, dus ik bleef thuis.

trendinglifestyle-school

Eigenlijk moest ik gewoon naar school, maar gelukkig ben ik niet ongeoorloofd afwezig gezet. Ik ben weleens ongeoorloofd afwezig gezet, maar toen was ik gewoon op school. Wel een beetje vreemd, maar het is gelukkig maar 2,2%

Zaterdag

Weekend!

trendinglifestyle-kat-oppassen

Er stond vandaag niks op de planning, behalve vanavond. Overdag ging ik samen met mijn buurmeisje met onze oppashond wandelen. We hebben haar namelijk een paar weken niet gezien. Zij was in ieder geval weer blij om ons te zien, want ze sprong met 4 poten tegelijk in de lucht, haha!

‘S avonds ging ik op mijn neefjes passen. Voor het eerst in de avond, heel erg leuk! Zij sliepen al, maar deze kat hield mij gezelschap. Hij lag de hele avond naast mij. 😉 Ik was om 22:15 weer thuis en toen kwam mijn buurmeisje en zij bleef logeren. Gezellig!

Zondag

trendinglifestyle-gouda-weekendtrendinglifestyle-gouda-weekend-pennyboardentrendinglifestyle-gouda-weekend-pennyboarden-zondagtrendinglifestyle-gouda-weekend-pennyboarden-zondag-waterval

Het was vandaag best wel koud, maar heerlijk weer! Ik ging voor het eerst in drie maanden weer eens penny boarden. De vorige keer was ik heel hard gevallen en daarvan heb ik nog steeds littekens op mijn knieën… Dat was ook gelijk de laatste keer, maar nu durfde ik het wel weer te proberen. We gingen ook even langs een watervalletje.

Dit was me het weekje wel weer. Ik merk dat ik steeds vergeet om foto’s te maken, maar daar ga ik nu meer op letten. In de volgende diary zitten dus meer foto’s. Tot volgende week!

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *