Week diary | Weer naar school en nieuwe schoenen!

Afgelopen week begonnen de scholen weer. Jammer, maar het normale ritme is ook wel weer fijn. Ik ben alleen niet heel erg uitgerust in de vakantie. Ik vond het weer leuk om iedereen uit mijn klas te zien, maar het is gewoon even die overgang van een fijne vakantie naar school.. Maar oké, inmiddels ben ik het normale ritme weer gewend en zijn we alweer in een nieuwe week! Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-week-diary-januari

Ik was vandaag de ochtend/middag op school en was om 15:15 uur klaar. ‘S avonds had ik niet zoveel te doen, dus ging ik rekenen afmaken. Ik liep heel erg achter en ik vind het best wel moeilijk, dus heb ik het samen met mijn vader gemaakt.

Dinsdag

trendinglifestyle-week-diary-januari

Ik sta in het artikel van In De Buurt Gouda, hoe leuk! Ik had het zelf eerst niet door, maar mijn tante appte. Zij staat er namelijk ook in!

trendinglifestyle-week-diary-januari

trendinglifestyle-week-diary-januaritrendinglifestyle-week-diary-januari

Yes! Ik was vroeg uit vandaag en mijn vriendinnen thuis ook. Romy, Jaouhara en ik gingen met Doortje wandelen. We hadden Doortje namelijk al een tijdje niet gezien, dus dat was wel weer leuk. ‘S avonds keek ik nog even tv en daarna ging ik slapen.

Woensdag

Ik was vandaag een dagje thuis. Ik voelde me niet helemaal fit en ik had heel erg last van mijn rug. waarschijnlijk omdat ik een nieuw matras heb waar ik nog aan moet wennen.

trendinglifestyle-week-diary-januari

Aan deze muur komt aankomend weekend iets leuks te hangen. Benieuwd wat dit is? Lees dan de extra blog van vandaag. 😉

Donderdag

trendinglifestyle-week-diary-januari

Ik baal echt elke keer van deze dag. Ik begin pas om 13:15 en ik ben om 17:30 klaar. Het is heel fijn om uit te slapen, maar ik begin liever vroeg zodat ik vroeg uit ben. Dan heb je tenminste nog wat aan je dag. Gelukkig maakte dit pakketje het wel goed. Hierover lees je meer in het extra artikel van vandaag!

Vrijdag

trendinglifestyle-week-diary-januari

Goedemorgen! Ik was vandaag op tijd bij het station en moest nog een kwartiertje wachten. Gelukkig was ik om 12:30 klaar, want ik had mijn opdrachten al af! Heerlijk, eindelijk weekend!

Zaterdag

trendinglifestyle-week-diary-januari

Ik was echt pas heel laat wakker. Vanmiddag ging ik met mijn moeder naar de stad. We kochten kaas op de markt en daarna gingen we naar de schoenenwinkel. Daar kocht ik deze schoenen en ik ben er heel erg blij mee! Ik had ook nog een nieuwe broek nodig dus we gingen nog even naar de ONLY. Verder verveelde ik me de hele dag, want mijn vriendinnen hebben toets week en moesten leren.

Zondag

Mijn tante vierde haar 50ste verjaardag, dus gingen we daar naartoe. Mijn oom en tante hebben een eigen bloemenwinkel en daar was het feestje. Het was een brunch. Heel gezellig, maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken..

Tot volgende week!

 

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *