Week diary | Heel veel oppassen en naar het Amsterdamse bos!

Afgelopen week was ik druk met oppassen. Vrijwel iedere dag moest ik een paar uurtjes, maar dat vind ik harstikke leuk. Het weekend was ook heel erg leuk, want ik ging zaterdag met mijn oom, tante en neefjes mee naar het Amsterdamse bos! Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bos

De enige foto die ik maakte vandaag. Ik begon vandaag om 09:00 uur en was gelukkig vroeg uit (al om 10:30 uur). De rest van de ochtend en middag heb ik een beetje gerelaxt en verveeld, want mijn vriendinnen hadden toetsweek. ‘S avonds ging ik voor de eerste keer oppassen bij een nieuw oppasgezin. En daarna naar bed, want morgen begin ik vroeg!

Dinsdag

trendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bostrendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bos

Vandaag begon ik dus vroeg, maar ik was wel vroeg uit. Om 14:45 haalde ik een oppaskindje uit school en gingen we lekker naar buiten, want het was mooi weer. We gingen naar een speeltuin en kwamen ook nog deze hond tegen die zichzelf aan het uitlaten was, haha.

Woensdag

trendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bos

Vanmiddag ging ik skeeleren met Romy. Aan het eind van de middag kwamen we weer thuis en begon ik met het maken van een pizza! Gewoon een met tomatensaus en geraspte kaas. Niet heel bijzonder dus, maar we hadden geen lekkere groenten meer voor op de pizza. Ik had er wel nog tomatensoep bij, waar ook paprika, courgette en kip in zat, dus dat was wel weer gezond. 😉

Ook deze avond moest ik weer oppassen, maar ik had geen zin om nog even om te kleden, dus ging ik in mijn sportkleding. 🙂

Donderdag

trendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bos

Hello spring! Eindelijk is het lente. Nu mag de temperatuur wel weer wat hoger. Ik begin vandaag pas om 12:45 uur. Ik moest dus nog beginnen wanneer mijn vriendinnen al klaar zijn. Ik moet tot 17:30 uur. Het lijkt lang, maar dat valt eigenlijk best wel mee. Alleen heb ik liever ‘s ochtends les en dan lekker vroeg klaar.

Vrijdag

Dit was een beetje een chaotische ochtend op school, want het was niet helemaal duidelijk of we nu wel de hele dag mentorles (LOB) zouden krijgen omdat onze klas zich blijkbaar niet goed gedroeg, alleen wisten wij daar zelf niets van af (we kregen juist complimenten tijdens die les waar het gebeurd zou zijn, haha).

Gelukkig kregen we gewoon les volgens het normale rooster en het laatste uur viel ook nog eens uit. En dan mocht ik zelfs nog eerder weg omdat ik het project van de les er voor al af heb. Heel fijn, want dan kon ik nog op mijn neefjes passen aan het einde van de middag. Ik haalde ze op bij mijn oma en opa. (door de chaos maakte ik geen foto’s en na school ook niet.

Zaterdag

In het weekend zet ik mijn wekker standaard om 08:00 uur om dan vervolgens weer in slaap te vallen tot 10:00 uur. Vandaag deed ik dit niet, want ik was al om 09:30 bij mijn oom, tante en neefjes. Ik mocht namelijk mee naar het Amsterdamse bos, de kersenbloesem staat daar namelijk in bloei en dat had ik nog nooit gezien. Er is ook een geitenboerderij, dus daar gingen we ook heen, super gezellig!

trendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bostrendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bostrendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bostrendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bos

Het was heel gezellig en we zijn er ruim een ochtend/middag geweest.

Zondag

trendinglifestyle-oppassen-lente-amsterdamse-bos

Doortje wordt elke keer nog blijer als ze Jaouhara en mij ziet, dus haalden we haar weer op. Gisteravond wilden we nog met haar lopen, maar dat kon niet en dat vond Doortje wel jammer, hoorden we vanmorgen. Ze zat nog heel lang bij de deur op ons te wachten. Super schattig, maar ook sneu, dus wandelden we vandaag met haar. Het was ook nog eens lekker weer!

De week ging best snel. School was dan wel een beetje saai, maar de leuke dingen maakte het wel weer goed. Klaar voor een nieuwe week!

Tot volgende week!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *