Week diary | Het is weer lekker weer!

Het was me het weekje wel weer. Het was een rustige week, maar ook wel weer druk waardoor het best snel voorbij ging. Ik heb niet echt een naam voor deze week diary, want ik heb niet iets bijzonders gedaan. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Maandag ben ik elke keer lekker vroeg klaar met school, dus ging ik wat paasdecoratie knutselen. Wat ik hierboven op de foto heb gemaakt moest een ei worden, maar het viel nog niet mee om een ei te tekenen en overtrekken was ook geen optie.. Deze is wel het beste gelukt, maar ik weet nog niet wat ik er mee wil gaan doen. Aan het eind van de middag ging ik met Romy mee naar saxofoonles.

Dinsdag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweertrendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Vandaag hoefde ik ook niet heel lang naar school, maar ik begon wel vroeg. Een beetje gehaast ging ik weg, want ik doe een half uur om uit mijn bed te komen en dan heb ik nog genoeg tijd om op tijd te komen, haha.

‘S avonds maakte ik gezonde ontbijtmuffins voor de volgende ochtend, maar die waren mislukt.

Woensdag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Ik moest vandaag ook gewoon naar school en in het laatste uur leerden we voor de toets voor morgen d.m.v. Kahoot. Dit was leuk, maar het begon ook een beetje te vervelen na een uur. Een paar minuten voordat we naar huis mochten liep iedereen gewoon weg en gingen we naar huis.

Ik bestelde deze avond twee nieuwe spellen voor de Nintendo Switch! Ik vind deze spellen duur, dus koop ik ze niet zo vaak. Deze keer maakte ik een uitzondering, want ik heb al best veel gespaard en ik wilde heel graag Just Dance 2019 en deze was afgeprijsd. Daarnaast kocht ik ook nog Super Mario Oddysey. Voorlopig komen er dus geen nieuwe spellen, want nu ga ik weer verder sparen voor een hond. ๐Ÿ˜‰

Donderdag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Op donderdag begin ik altijd heel laat. Voordat ik weg ging at ik snel nog even een gebakken eitje en dit was zo lekker! Normaal gesproken ben ik vandaag 17:30 uur uit, maar ik heb aangegeven dat ik om 14:15 weg moest. Ik moet namelijk om 16:00 uur voor de meningokokken vaccinatie. Romy en Fieke moesten om dezelfde tijd, dus gingen wij met z’n drieรซn. In principe ging het best wel snel. We waren ondanks de drukte met 5 minuten alweer buiten. Daarna nog twee dagen hoofdpijn/spierpijn gehad.

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Mijn spelletjes zijn ook binnen gekomen! Om Just Dance te gaan doen zat er nog niet in met die spierpijn, maar Super Mario Oddysey kn ik wel doen. Leuk spel!

Vrijdag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Vandaag is de laatste dag binnen voor de plantjes. Dit weekend wordt het mooi weer, dus gaan ze naar buiten. Ik moest vandaag wel gewoon naar school. Van 09:00 uur tot eigenlijk 17:00 uur, maar we mochten een uurtje eerder weg. Gelukkig maar, want het was echt saai. Zo saai dat we munten gingen werpen en ‘voetballen’ met twee cent… We hadden tussendoor een uur pauze en tijdens een ander vak deden we ook helemaal niets. Het enige wat wij wilden was: Weekend!

Zaterdag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Vandaag gingen we lekker met de handen in de aarde, want de planten gaan naar buiten! Zoals je op de foto hierboven kunt zien is het geen courgette, maar munt. Ik ging samen met Jaouhara en mijn vader naar de Intratuin en daar kochten we wat spullen. Zoals een pop-up kweekkas, zaadjes, potgrond/stekgrond en o.a. deze plantenpot, munt en nog een plantenpot. De rest lees je in de nieuwe moestuin update deze week. ๐Ÿ˜‰

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Vanavond moesten Jaouhara en ik oppassen bij een nieuw oppasgezin en daarna gingen we logeren.

Zondag

trendinglifestyle-week-diary-mooiweer

Ik kan het niet laten om een kleine sneak peak te geven van de moestuin uitbreiding. ๐Ÿ˜‰ Vannacht was het koud, maar de pop-u kweekkas werkt, want het was hierin nog redelijk warm. Overdag was het weer lekker warm en deden we lekker rustig aan. De zomertijd is toch wel even wennen.

Wat hebben jullie gedaan met dit mooie weekend? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *