Week diary | Heerlijk weer & naar de sportschool

Het lekkere weer wat we afgelopen week hadden, mag nog wel even zo blijven! Ik heb nu echt heel erg veel zin in de lente en zomer. Maar oké, weer even terug naar afgelopen week. Ik ging vrijdagavond voor het eerst naar de sportschool, ik moest naar school, wandelde met Doortje en genoot van dit heerlijke weer. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Ik was al vroeg thuis, want door een foutje van een docent mochten we officieel weg en dat heb ik ook gedaan. Thuis heb ik alleen niet veel gedaan, want iedereen was nog op school. ‘S avonds voordat ik ging slapen douchte ik nog even snel en ik gebruikte deze showerbomb van de Lush.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Ik begon vroeg vandaag, maar we hadden wel weer praktijkles, dus dat maakt het leuk! Ik was ook iet heel laat uit vandaag, dus dat scheelt.

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Toen ik thuis kwam zag ik deze leuke accessoires! In mijn favoriete kleuren 😉

Woensdag

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Bah, de langste dag van de week en ook de saaiste. Als eerst 2 uur achter elkaar Nederlands, dan 2 uur achter elkaar rekenen en daarna nog twee andere vakken. ‘S avonds keek ik mijn favoriete programma ‘met open armen’ en ging daarna naar bed, omdat ik al een paar dagen achter elkaar heel vroeg op moest.

Donderdag

Ik kon gelukkig lekker uitslapen, want ik begin laat vandaag. Voordat ik naar school ging gaf ik de konijnen wat lekkers

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschooltrendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Oh ja, het was vandaag ook nog Valentijnsdag! Ik heb hier helemaal niets mee en heb ook niets aan iemand gegeven. Heb jij iets gekregen voor Valentijnsdag?

Ik was laat thuis vandaag, maar ik paste wel nog op deze avond.

Vrijdag

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool Het was echt heerlijk weer vandaag en prima te doen met een tussenjas. Jaouhara en ik wandelden met Doortje en besloten tijdens het wandelen om vanavond naar de sportschool te gaan! Zij mocht namelijk iemand voor een keer gratis meenemen.

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Het was erg leuk en we gingen door tot 20:45. Ik had na afloop wel spierpijn, want ik heb al lang niet meer gesport.. Toen ik weer thuis was ging ik even douchen en daarna kwam Jaouhara naar mij om te logeren.

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Dit weekend zou het heerlijk weer worden en dat is ook gebeurd! Ik deed mijn openslaande deuren op mijn slaapkamer open zodat het even kon doorluchten. We zijn nog met wat vriendinnen naar buiten gegaan en aan het einde van de middag ging ik even met mijn moeder naar de stad.

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Na het avondeten was het nog licht dus Fieke en ik gingen nog Penny boarden en daarna spraken we af met de rest van onze vriendinnen

Zondag

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

Weer heerlijk weer vandaag! Vanmiddag ging ik naar Nikki, een goede vriendin van de middelbare school. We kletste wat bij en gingen daarna wandelen. Tijdens het lopen stapte ik zo op dit ‘bot’. Het bleek van een vis te zijn, maar het ziet er wel cool uit, haha.

trendinglifestyle-diary-heerlijk-weer-sportschool

We sloten de week af met deze heerlijke frietjes van Willy. De beste patatzaak/cafetaria in Gouda.

Van mij mag dit lekkere weer nog wel even blijven! Nu weer door naar een nieuwe week. Tot volgende week!

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *