Week diary | De week diary is terug!

De week diary is terug! Het is al een lang geleden sinds ik stopte met de week diary. Vanaf nu zijn ze weer iedere week te lezen. 😉 Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-weekdiary-november

Vandaag begin ik om 08:30 uur op school. Ik moet tot 17:30 uur, dus nog een lange dag te gaan.

trendinglifestyle-weekdiary-november

We mochten gelukkig wat eerder weg. Het is erg koud buiten, dus nu snel naar huis! Ik maakte verder geen foto’s vandaag

Dinsdag

trendinglifestyle-weekdiary-november

Vandaag heb ik een kort dagje op school. Rond 10:00 uur gingen we met de klas naar Brownies & Downies om daar het eerste blok af te sluiten. Hier hebben we wat gedronken en het was erg gezellig! ‘S middags maakte ik een opdracht af en ’s avonds ging ik samen met mijn buurmeisje Jaouhara naar de bieb.

Woensdag

trendinglifestyle-weekdiary-novembertrendinglifestyle-weekdiary-november

Goedemorgen! Ook vandaag begin ik weer vroeg op school en tijdens de les kreeg ik een foto doorgestuurd van de pups. (de pup met het gele bandje is Moos). Ze worden vandaag gechipt en krijgen hun eerste vaccinatie, spannend! Ik kan niet wachten tot we Moos mogen ophalen. 😉

Tijdens de laatste les leerden we hoe we een stoma moeten verzorgen en hoe we de stomazak moeten verwisselen. Om 18:00 uur was het weer tijd om te gaan dansen, want daar zit ik sinds een paar weken op. 🙂

Donderdag

trendinglifestyle-weekdiary-november

Op donderdag en vrijdag loop ik stage en vandaag begon ik al om 07:00 uur. Ik moet tot 15:30 uur en ’s avonds ga ik naar de stad. Het is koopavond en ik koop nog wat laatste spullen voor Moos komt.

Vrijdag

trendinglifestyle-weekdiary-november

Nog 1 dagje stage lopen en dan lekker weekend! Ik moet weer de hele dag en ’s avonds pas ik ook nog op.

Zaterdag

trendinglifestyle-weekdiary-november

Ik werd vanmorgen wakker en opeens stond deze fiets in de tuin. Niemand weet van wie die is. Vandaag ging ik met mijn vader mee boodschappen doen en het was ontzettend druk en het duurde lang. Hierna ging ik nog even naar de markt met Jaouhara en weer thuis keek ik een film.

Zondag

trendinglifestyle-weekdiary-november

Het is mooi weer vandaag en Jaouhara en ik besluiten om met Doortje te gaan wandelen (onze oppashond). Helaas is zij niet thuis en gaan we allebei weer naar binnen. ‘S middags ga ik samen met mijn ouders naar de Hornbach en daarna naar de Karwei. Doe ik toch nog iets productiefs dit weekend. 😉

Dit was dan alweer de eerste week diary. De volgende keer zal ik wat meer foto’s maken. 🙂

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *