Wat te doen met warm weer…

Het was deze week weer ontzettend warm. Natuurlijk is dat lekkere weer erg fijn, maar wat kun je nou nog meer doen dan alleen zwemmen met warm weer? Ik heb een paar activiteiten voor je op een rijtje gezet die leuk zijn voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen.

zomer

Picknicken

Het maakt niet uit hoe oud je bent, maar picknicken is altijd leuk. Je kunt naar het park gaan in de buurt, meestal is er dan ook een speeltuin wat dan weer leuk is voor de kinderen, of als je er een groter uitje van wilt maken kun je naar het strand gaan. Het enige wat je mee hoeft te nemen is eten en drinken, een kleedje om op te zitten, en een mand of tas om de spullen weer in te doen. Heel simpel, maar erg leuk!

Varen

Het maakt niet uit of je nou een echt bootje hebt of een opblaasbootje, je kunt er in ieder geval mee varen. 😉  Trek je zwemkleding aan en ga het water op. Als het te warm is kun je even een duik nemen. Neem een tijdschrift mee of ga lekker zonnen!

Watergevecht

Als het heel erg warm is dan kun je natuurlijk ook gewoon een watergevecht houden! Nodig je vrienden/vriendinnen uit en houdt een watergevecht. Het is misschien iets meer voor kinderen, maar als je het leuk vindt, why not?

Zonnen

Een beetje vervelen is helemaal niet erg! Ga lekker in de zon liggen en bruin worden. Smeer je natuurlijk wel regelmatig in met zonnebrand. 😉

 

Zwemmen

Omdat dit iets is wat waarschijnlijk heel veel mensen doen, zet ik het toch in het rijtje, Zwemmen. Het is verkoelend, en je wordt er sneller bruin door. 😉 Dit komt doordat het water de zon weerspiegeld waardoor de zonnestralen via het water ook op je schijnen, waardoor je sneller bruin wordt. Hierdoor verbrandt je ook sneller, dus smeer je sowieso altijd in!

Weer terug naar het onderwerp, zwemmen is best intensief maar wel echt een aanrader om te doen als het heel warm is. Het is leuk en je beweegt. Dit is dus een goede activiteit!

zwemmen

Ik hoop dat je wat aan deze ideeën hebt gehad! Heb jij nog meer ideeën om te doen met warm weer? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *