Wat is een VSCO girl en ben jij er een?

Misschien heb je de term ‘VSCO girl al op Instagram langs zien komen en vraag je je af wat het is. In Amerika is deze term op het moment een Hype. Mijn buurmeisje vroeg laatst of ik een VSCO girl ben. Ik wist niet wat het was, maar toen ik de hashtag ‘#vscogirl’ op Instagram opzocht toen kreeg ik er wat meer een idee bij. Er is een kans dat jij een VSCO girl bent zonder het te weten. Lees snel verder om daar achter te komen. ūüėČ

 

Waar is de term ‘VSCO girl’ naar vernoemd?

Als je op internet in het Nederlands opzoekt wat een VSCO girl is, dan krijg je hier waarschijnlijk geen informatie. De hype is namelijk (nog) niet overgewaaid naar Nederland. Er zijn wel een aantal mensen die weten wat het is. Je zou het dus in het Engels moeten opzoeken. Als je intypt: ‘What is a VSCO girl?’ dan staat er dat de lifestyle van een VSCO girl overeenkomt met de fotobewerkingsapp VSCO. Dit is omdat deze meisjes deze app ook daadwerkelijk gebruiken.

Zijn er ook VSCO boys?

Het zou best kunnen dat jongens de app ‘VSCO’ gebruiken, maar ik denk niet dat er VSCO boys bestaan. Er zijn namelijk nog heel wat andere meidendingen aan toegevoegd om er een lifestyle van te maken.

Typische dingen voor VSCO girls

 • Draagt oversized kleding en kleding met pastelkleuren
 • ¬†Heeft een Hydro Flask
 • ¬†Crocs en birkenstocks zijn weer trendy
 • ¬†Draagt een wave ring
 • ¬†Maakt zelf armbandjes
 • ¬†Heeft een schelpen chocker
 • ¬†Scrunchies!
 • ¬†Vans Slip on schoenen
 • ¬†Houdt van het strand
 • ¬†Heeft minimaal 1 Fj√§llraven rugtas
 • ¬†Vindt skateboarden leuk
 • ¬†Heeft de app VSCO
 • ¬†heeft uitspraken als: ‘That’s The Tea Sis, Choose Happy, YEET, No Bad Vibes en And I Oop
 • ¬†Kijkt de office op netflix en maakt ondertussen armbandjes en hangertjes voor aan de Hydro Flask
 • Mario Badescu is h√©t merk voor skincare producten

Hieronder staat ook nog een typische starterpack ūüėČ

trendinglifestyle-vsco-girl

De meningen over VSCO girls zijn verdeeld. De een vindt het harstikke leuk, sommige mensen vinden het cringe en anderen maken er memes van. Gelukkig doen deze meiden wat ze zelf willen en trekken zich niets aan van de meningen van anderen.

Wist jij al wat een VSCO girl is of ben je er een? En wat is jouw mening erover? Laat het me weten in de comments!

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. Lynette
  30 augustus 2019 / 13:37

  Bedankt voor je uitleg ! Ik heb niet alles wat er op het lijstje staat maar wel veel ! Ik hou echt vaan scrunchies enzo !
  Ik jij ook op insta: Lynette.trompert volgen? Ik heb 5 en een half duizend volgers !
  Ik hoop dat K dr meer krijg !
  Nou, YEET!
  Hahah! Baayy!
  Van Lynetteee

 2. nynke
  28 november 2019 / 10:07

  vsco zijn is best wel leukik heb zelf ook veel van de dingen

  • Nynke
   27 maart 2020 / 13:52

   heyy naamgenootje ;)))

 3. 16 januari 2020 / 17:04

  Hoi ik heet nisa ik ben 12 jaar oud ik wil super graag een vsco girl worden ik heb al een paar scrushies maar mischien krijg ik ook een hydro flask

 4. 3 oktober 2021 / 14:44

  haiii ik heb ook scrunchies zo’n tas en pastel kleren enzo ik vind het zo leuk!!!!! ūüôā :3