Wat ik doe op een vrije dag

Afgelopen week had ik mijn laatste toets van de toetsweek. Dit was op een dinsdag en de rest van de week had ik vrij. Ik weet niet precies waarom, maar ik denk dat dit deels te maken heeft met de veranderingen in het rooster en de nieuwe periode van 10 weken. Omdat ik dus vrij was de rest van de week, leek het me leuk om te delen wat ik doe op een vrije dag. Dit keer in plaats van de week diary. Lees je mee?

Donderdag heb ik de meeste dingen ondernomen, dus dit is de meest geschikte dag om dit artikel over te schrijven. Ik had wat dingen gepland en sommige dingen waren gewoon spontaan.

08:30

Mijn wekker ging om half 9, want ik had het een en ander op de planning. Ik zet sowieso altijd mijn wekker. Ook in het weekend zodat het slaapritme hetzelfde blijft. Nadat ik uit bed ben gekomen ging ik even douchen, ontbijten, tandenpoetsen enz.

09:30

Ik was al klaar met alles en nu moest ik wachten tot half 12. Ondertussen maakte ik mijn hamsterkooi schoon, keek ik een aflevering van een serie op Netflix en schreef ik nog een blog artikel.

trendinglifestyle-bonnie-hamster

11:20

trendinglifestyle-doortje-hond

Ik moest tussen de middag mijn oppashond Doortje uitlaten. Mijn buurmeisje e ik lopen heel vaak met Doortje en soms passen wij ook op haar. Dit keer was mijn buurmeisje op school dus kon ze niet mee. Daarom liep ik vandaag alleen met Doortje. Ik ging iets eerder omdat ik om 12:00 uur op station moet zijn.

12:00

Ik ben aan het wachten op het station. Ik ga samen met oud klasgenootje Nikki naar Utrecht! Even gezellig bijkletsen en shoppen, want helaas zitten we niet meer bij elkaar in de klas.

trendinglifestyle-bijenkorf-kerst

We gingen ook even naar de Bijenkorf om bij de kerstafdeling te kijken. Er was in deze Bijenkorf niet heel veel, maar wel veel thema’s. Die kauwgomballenautomaat kerstbal is echt heel erg leuk!

trendinglifestyle-kerst-bij-bijenkorf

Bovenstaande foto’s zijn allebei bij de Bijenkorf, maar nog een leuke tip: Bij Sissyboy (Hoog Catharijne) in Utrecht is ook een ‘kerstafdeling’. Hier hebben ze hele leuke kerstdecoratie!

17:00

Na een gezellige middag in Utrecht was ik om 17:00 uur weer thuis. Ik ruimde wat spulletjes op en daarna was het tijd om te eten.

19:00

Na het eten ging ik nog even de nieuwe aflevering van Riverdale kijken. Leuke aflevering was dit trouwens!

trendinglifestyle-riverdale-netflix

Na deze aflevering ging ik nog even tv kijken en dronk ik nog een kopje thee.

21:30

Ik was best moe door vandaag dus maakte ik me klaar om naar bed te gaan.

Dit is wat ik afgelopen donderdag heb gedaan. Het was een hele leuke dag! Volgende week is er wel gewoon weer een week diary.

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *