Vandaag begin ik aan mijn nieuwe opleiding!

Vandaag ga ik voor het eerst in ruim 4 maanden weer naar school. Ik begin aan de opleiding Verzorgende IG. Aan de ene kant heb ik er superveel zin in maar ik ben wel een beetje nerveus. Alles is nieuw, reizen met de trein, nieuwe school, nieuwe mensen, andere plaats en misschien nog wel het ergste van allemaal, na 4 maanden weer vroeg opstaan (!). 

Mijn rooster

trendinglifestyle-school-rooster

screenshot van mijn telefoon

Ik kan al zien wat mijn rooster is voor vandaag en morgen. Als ik er op klik kan ik zien wie de docent is, naar welk lokaal ik moet (dat is nog een beetje onduidelijk omdat ik niet weet waar ik naartoe moet) en de lestijden. (BHS_15-4.090 is de locatie en ik denk ook het lokaal)

Reizen met de trein

Ook dit is nieuw voor mij. Ik ben al best vaak met de trein geweest maar niet dat ik op een bepaald tijdstip weg moet, omdat ik anders te laat zou komen. Ik moet nog even uitzoeken hoe die ns app werkt, maar dat komt vast wel goed.

School

Verder kan ik niet meer doen dan alles gewoon over me heen laten komen, het gevoel dat je niet weet wat er op je afkomt, wie er in je klas zit en wat je moet doen (en meenemen) is irritant, maar achteraf valt het vast allemaal wel mee. Aan de andere kant heb ik er wel heel erg veel zin in. Vooral in de praktijklessen, waarvan je weer dingen leert wat je gebruikt tijdens stage en misschien gebruik ik dat later ook wel weer op mijn werk.

Deze twee dagen heb ik introductie en ik denk dat de lessen maandag beginnen. Die week daarna geef ik wel weer een update van hoe de eerste week is gegaan. Ik kijk er heel erg naar uit!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 1 september 2018 / 20:50

    Spannend Maud! Hoe gingen die eerste dagen? Ben heel benieuwd!