Het is Valentijnsdag! | Dit zijn de leukste dingen om te krijgen of te doen

Aangezien ik elke donderdag een blog plaatst en Valentijnsdag op deze dag valt, kon ik het niet laten om hier niets over te schrijven. Ik heb persoonlijk helemaal niks met Valentijnsdag, maar dingen krijgen is altijd leuk. Het is misschien typisch iets voor Valentijnsdag, maar er zijn genoeg andere leuke dingen om te krijgen of te doen. Lees je mee?

Top 3 dingen om te krijgen met Valentijnsdag

Nee, geen Rozen, chocolade of een kaartje, want dit is zo cliché. Het is misschien makkelijk om te geven, maar iets meer moeite mag wel.

  1. ‘A year of dates in a box’. Op Pinterest zag ik een zelfgemaakt cadeau. Een doos, met 12 doosjes (voor elke maand) waar verschillende uitjes in zitten. Op deze manier is het elke maand een verassing wat jullie gaan doen.
  2. Bathbombs van de Lush. Niets is beter dan ontspannend in bad gaan met een tijdschrift en een heerlijk ruikende bathbomb van de Lush. Er is ook een Valentijnsdag collectie, met ook cadeau pakketten. Helaas heb ik geen bad, maar de doucheproducten zijn ook heerlijk!
  3. Voor een iets budgetvriendelijker cadeau zijn deze mokken van de Hema (hieronder op de foto) ook heel erg leuk! Deze zijn €7,50 en ook leuk voor als het geen Valentijnsdag is

trendinglifestyle-valentijnsdag-special-2019

Top 3 dingen om te doen met Valentijnsdag

  1. Een dagje of middagje naar de Spa. Heerlijk ontspannend!
  2. Uit eten
  3. Een film kijken. Hiervoor hoef je niet eens geld uit te geven!

Vergeet niet dat Valentijnsdag een dag is om te laten zien hoe lief je iemand vindt. Je hoeft dus niet perse een relatie te hebben, maar je kunt ook je beste vriendin(nen) verrassen en iets leuks te doen met elkaar.

trendinglifestyle-valentijnsdag-special-2019

Zoals ik al zei vier ik geen Valentijnsdag. Ik zit namelijk vandaag de hele dag op school en ik vind het niet heel erg nodig, maar dat is mijn mening. 😉 Wat doe jij met Valentijnsdag? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *