Wish list | Mijn top 5 favorieten van de Urban Outfitters

De Urban Outfitters is een van mijn favoriete winkels. Helaas zit de winkel niet bij ons in de buurt, maar ik kijk regelmatig op de site. Toevallig ook deze week en ik spotte deze leuke dingen, die nu echt op mijn wishlist staan. Lees je mee?

Telefoonhoesje met echte bloemen erin

phonecase

Dit telefoonhoesje is zo vrolijk! Ik kocht vorige week een iPhone 8. Zelf heb ik ook een telefoonhoesje met bloemetjes erin van de H&M. Deze van de Urban Outfitters is voor de iPhone 6, 6s, 7 en 8. Dit hoesje kost $28.00

Etui met ogen

etui

Hoe leuk is deze etui met oogjes! Deze staat zeker op mijn wish list. Leuk voor volgend school jaar. Deze etui kost $16.00

Espadrilles

espadrilles

Terwijl ik dit artikel aan het schrijven was keek ik nog een keer op de site en toen zag ik deze espadrilles! Ze zijn normaal gesproken $49.00 maar nu voor de helft, dus $24,50. Ik was bezig met bestellen totdat ik zag dat de verzendkosten $30.00 is omdat ze uit Amerika komen… 🙁

Uiteindelijk betaal je dan meer dan dat ze eigenlijk kosten dus nu heb ik ze helaas niet besteld. Gelukkig betekent dat niet dat ik ze hierdoor niet meer leuk vind, dus ook deze espadrilles mogen zeker niet ontbreken!

Simple acts to save our planet

Misschien denk je nu wel, wat is dat nou weer?

boek

 

Het is dus een boek! Ik vind de Urban Outfitters steeds leuker worden nu ik ontdekt heb dat ze er niet alleen maar kleding en accessoires verkopen. Ze verkopen er zelfs bedden, haha! Maar weer terug naar het boek, de titel raakte mij wel, aangezien we slecht omgaan met de aarde, alleen staan we daar niet vaak bij stil. Nu ik dit schrijf heb ik hem nog niet besteld, maar dat ga ik zeker doen, want ik wil hem wel graag lezen.

Polaroids

polaroidIets wat vooral erg leuk is als je een polaroid camera hebt. Het frame waar je foto op gedrukt wordt is dan niet wit, maar in een leuk pastel kleurtje! Ook zitten hier al 8 kant en klare polaroid foto’s in, wat weer leuk is om je kamer te decoreren.

Ik kan echt uren lang bezig zijn met ‘online shoppen’ bij Urban Outfitters. Ik vind het zo een leuke winkel! Dit waren mijn 5 favorieten van alle leuke dingen die ik heb gespot.

Koop jij weleens iets bij de Urban Outfitters? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties