Update | Heb ik mijn doel van de afgelopen maand gehaald?

Het is inmiddels een maand geleden dat ik begon aan mijn doel. Ik wilde gezonder gaan leven, en met name gezonder eten. Klik hier als je dat artikel nog niet hebt gelezen. Vandaag vertel ik nog iets meer over dit doel en of het is gelukt. Want heeft dit doel wel effect gehad op mijn gezondheid en voel ik me hierdoor nu beter?¬†laat ik als eerst nog maar even mijn excuses aanbieden omdat ik vorige week maar 1 artikel heb geplaatst. Ik kwam er namelijk niet aan toe omdat ik een keer ziek naar huis ben gegaan van school, ik was vaak laat uit en ik had veel huiswerk. Oops…

trendinglifestyle-health-life

Waarom ik gezonder wil leven

Ik eet gezond en ik beweeg veel, dus je zou denken dat er niks mis is. Toch voelde het niet zo. Mijn weerstand was niet zo goed en ik werd snel verkouden. Dit heb ik vaak in het najaar, maar ik dacht dat het misschien beter zou worden in de zomer. Maar er kwam geen verandering in. Misschien komt het omdat ik de ene dag gezond eet, om vervolgens de dag erna heel ongezond te eten.

Ik besloot een doel te starten voor de komende maand (inmiddels is die maand voorbij) om gezonder te eten, gevarieerd te eten en meer te eten. Op deze manier kwam er langzamerhand verandering in.

Heeft dit doel effect gehad op mijn gezondheid?

Ik denk dat dit doel voor een deel effect heeft gehad op mijn gezondheid. Om hier achter te komen zou ik het langer vast moeten houden (of gewoon voor altijd). Sinds dat ik weer op school zit gaat het beter, omdat ik dan ook meer gevarieerd eet.

Heb ik het doel gehaald?

Ja, ik vind dat het best goed is gegaan. Ik ga nu proberen om het vast te houden, maar ik denk wel dat dat gaat lukken. Doordeweeks gaat het wat makkelijker dan in de weekenden omdat ik in het weekend minder eet en ongezonder. Doordeweeks zit er ook iets meer ritme in.

Voor nu vindt ik het wel even goed, maar ik ga zeker door met dit doel!

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *