Week Diary | Presentatie, Verjaardag en naar Den Haag!

Nog even en dan is het herfstvakantie. Dit dacht ik vorige week dinsdag, want maandag was ik vrij. Inmiddels is het al herfstvakantie, maar laten we nog even terugblikken naar afgelopen week. Het was deze week een paar dagen heerlijk weer. Verder ging ik afgelopen week hardlopen met een vriendin en naar Den Haag met mijn vader. Je leest het allemaal in deze week diary!

Maandag

Ik ben nog steeds elke maandag vrij en ik ging weer naar mijn oma om te helpen met oppassen.

trendinglifestyle-zwanen-wandelentrendinglifestyle-park-wandelen

trendinglifestyle-molen-gouda

We gingen een stukje wandelen en kwamen deze zwanen (bovenste foto) tegen. Het waren er in totaal 7 (!), heel erg leuk om te zien. We maakte het rondje af en liepen door het park en kwamen daarna langs de molen.

trendinglifestyle-kat-tijger

I know, deze foto is heel erg ingezoomd. Maar wat er op dat moment gebeurde was zo grappig dat ik het even moest vastleggen. Er rende namelijk een hond achter Tijger (mijn kat) aan. Mijn buurmeisje en ik zagen het gebeuren, maar we dachten eerst dat het een andere kat was. Die zat namelijk naast Tijger.

Dinsdag

trendinglifestyle-dinsdag-trein

Ik maakte vandaag de hele dag geen foto’s, want het was een super lange en drukke dag op school. Ik zat om 17;00 weer in de trein om gelukkig weer naar huis te gaan.

Woensdag

trendinglifestyle-wachten-trein-school

Vandaag begon ik vroeg op school. Na de eerste les had ik een pauze van anderhalf uur. Goed moment om even de stad in te gaan. Ik ging samen met een vriendin en we gingen met de metro.

trendinglifestyle-tomaat-paprika-soep

‘S avonds aten we een lekker paprika/tomaten soepje.

trendinglifestyle-hardlopen-health

Rond 18:30 ging ik met mijn buurmeisje hardlopen. Nog voordat het donker werd. Hoe mooi deze omgeving ook is, het is niet zo prettig om hier te zijn als het donker is.

trendinglifestyle-hardlopen-goudsehout

Net na het rondje was het al bijna donker, dus het was maar goed dat we niet voor het hele grote rondje zijn gegaan.

Donderdag

trendinglifestyle-presentatie-school

Goedemorgen! Vandaag kon ik lekker uitslapen, maar in plaats daarvan ging ik nog even leren voor de presentatie die ik vanmiddag moet presenteren. Het onderwerp was ‘natriumbeperkt dieet’

trendinglifestyle-school-laptop

De eerste les vandaag was medische vakken. Hierbij leer je dingen over bijvoorbeeld anatomie. Vandaag was ik pas om 17:30 uit, maar gelukkig mochten we eerder naar huis. Ik heb na het avondeten niets meer gedaan

Vrijdag

Vandaag maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s.  Ik had een kort dagje op school want er viel een vak uit. Lekker lang weekend, dacht ik. Totdat ik me opeens weer besefte dat het vakantie is! Wat gaat de week toch snel!

trendinglifestyle-feestje-logeren

Toch nog een foto. Ik ging ‘s avonds namelijk naar mijn buurmeisje want ze hield een slaapfeestje voor een paar vriendinnen uit onze buurt. We keken een paar films op Netflix waarvan een indrukwekkende film ‘the boy in the striped pyjamas. Het is een oorlogsfilm en ik raadt het je zeker aan om te kijken. Ook al wilde ik het einde niet zien.

Zaterdag

Aan het einde van de ochtend ging ik weer naar huis. Het slaapfeestje was heel erg leuk, maar ik was nog wel moe omdat we niet veel hadden geslapen.

In de middag ging ik met me vader naar Zoetermeer om iets terug te brengen bij de Primark (ik heb echt een hekel aan die winkel). Daarna reden we door naar Den Haag en daar gingen we opzoek naar een Napapijri jas. Nergens kunnen vinden totdat we bij Beversport kwamen. Daar hadden ze deze jas en die moest ik even passen. Uiteindelijk heb ik er thuis een besteld op Zalando.

trendinglifestyle-luchtballon

Op de terugweg zagen we deze luchtballonnen. Het waren er 2 naast elkaar. Super gaaf! Deze foto is ook heel erg ingezoomd want anders kreeg ik ze niet allebei op de foto. 😉

Zondag

trendinglifestyle-zondag-zonsondergang

Dit is de enige foto die ik vandaag maakte. Ik was namelijk de hele middag bij de verjaardag van mijn neefjes. Zij zijn 1 dag na elkaar jarig en zijn woensdag en donderdag 1 jaar en 8 jaar geworden. In de ochtend heb ik lekker uitgeslapen tot half 11. Even de slaap inhalen van afgelopen nacht. 😉

In de volgende week diary zie je wat ik deze herfstvakantie heb gedaan, Dus tot volgende week!

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *