Tip | Zo krijg je je schoenen heel goed schoon en lijken ze weer nieuw!

Ik probeer mijn schoenen zo lang mogelijk schoon te houden als ze nieuw zijn. Hoe voorzichtig ik ook ben, ze worden altijd wel binnen de kortste keren vies. Meestal staat er dan iemand per ongeluk op of stapt op de achterkant van mijn schoen. Eerlijk gezegd best irritant, want normaal gebeurt dit nooit. Gelukkig heb ik een super gemakkelijke manier om mijn schoenen schoon te maken! Ook voor als ze heel erg vies zijn. Lees je mee?

Dit heb je nodig:

  • Een tandenborstel
  • Tandpasta
  • Een kommetje/schaaltje met water
  • Keukenpapier of een krant

trendinglifestyle-schoenen-hacks-schoonmaken

Ik vond deze tandenborstel hierboven in een van de lades van mijn kaptafel. Deze heb ik ooit een keer uit een hotel meegenomen. Ik neem altijd dingen mee uit hotels die je mee mag nemen, want daar is het tenslotte voor. 😉 Deze tandenborstel heb ik nog nooit gebruikt en  heel erg handig voor dit soort dingen. Er zat ook al een mini tandpasta tubetje bij. Je kunt ook een oude tandenborstel gebruiken of een borsteltje in de zelfde grootte. Gebruik ook een tandpasta die bijna op is, als je geen klein tubetje hebt. Op deze manier kun je hem na gebruik weggooien.

Zo maak je je schoenen schoon:

trendinglifestyle-schoenen-hacks-schoonmakentrendinglifestyle-schoenen-hacks-schoonmaken

Nu heb je de spullen en je weet waarschijnlijk al hoe het verder moet. Het is erg makkelijk, maar ik zal het toch nog even laten zien.

  1. Leg de krant of het keukenpapier op de grond en zet je vieze schoenen erop.
  2. Pak de tandenborstel en doe daar een klein beetje tandpasta op.
  3. Dit doop je in het kommetje of schaaltje met water.
  4. Nu schrob je over de zool van de schoen (niet de onderkant, maar het zichtbare deel)

trendinglifestyle-schoenen-hacks-schoonmaken

Let even niet op mijn nagellak, want het is echt vreselijk. Ik had even geen nagellak remover meer, haha.

Blijf door schrobben totdat alle viezigheid er af is. Hierna was je de tandpasta voorzichtig van de zool af onder de kraan. Nu kun je de schoenen laten drogen, maar afdrogen met keukenpapier kan natuurlijk ook.

trendinglifestyle-schoenen-hacks-schoonmakentrendinglifestyle-schoenen-hacks-schoonmaken

Dit is een super handige, goedwerkende en snelle manier om je schoenen schoon te maken en je krijgt er vrijwel alle vlekken vanaf. Waarmee maak jij je schoenen schoon? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *