Terugblik op 2019 en mijn doelen voor 2020!

2019 is voorbij gevlogen en over minder dan 12 uur is het gewoon 2020. Klinkt best gek eigenlijk, 2020. Het is het einde van het jaar, maar ook van een decennia. Morgen begint alles weer opnieuw, dus het is tijd om weer wat doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Eigenlijk is het net als een nieuw (notitie) boek, waar alle pagina’s leeg zijn en je weer met volle moed en een frisse start kan beginnen.

Mijn doelen van afgelopen jaar

Vorig jaar maakte ik doelen voor 2019 en daarbij stond ook iets over de blog. Ik hoopte voor 2019 dat de bezoekersaantallen wat omhoog ging en dat is zeker gelukt! Het artikel over de uitleg wat een VSCO girl is, is ongeveer 10.000 keer gelezen! Qua bezoekers zit ik nu rond de 2000 bezoekers per maand, maar dat is in ieder geval al 4 keer het dubbele dan in het begin van 2019.

Ik wilde in 2019 ook graag op wintersport. Dit heb ik niet gedaan, maar ik heb wel voor iets anders heel leuks gespaard en dat is Moos! Skiën wilde ik doen als sport, maar ik zit nu op dansen. In 2020 hebben wij hiermee een voorstelling in de schouwburg. Super gaaf!

Verder had ik gewoon de standaard doelen die iedereen maakt. (gezond eten en meer bewegen bijvoorbeeld) 😉

trendinglifestyle-oud-en-nieuw

Doelen voor 2020

Ik zet het even op een rijtje onder elkaar. Hier komt ie:

  1.  Gezond blijven eten (ja, daar is ie weer, maar het gaat al de goede kant op en dat wil ik graag zo houden)
  2.  Goed mijn best doen op school. Dit schooljaar heb ik een scholenswitch gemaakt en daarom moest ik wat dingen inhalen. Dit heb ik nu gedaan, maar er zijn nog wel wat dingetjes die verbeterd kunnen worden. Vooral qua stage opdrachten, want hiermee loop ik een beetje achter, dus dat moet ik dit jaar echt wel goed gaan doen.
  3.  Sparen
  4.  Stijgen met het aantal bezoekersaantallen op mijn blog. Ik ben blij met wat ik tot nu toe behaald heb, maar er is altijd ruimte voor meer bezoekers. 😉
  5.  Leniger worden. Ik zit nu wel op dansen, (moderne dans) en daarvoor moet je wel een beetje lenig zijn. Voor de voorstelling is dit wel handig, dus ik denk dat ik yoga ga doen ofzo iets, haha. De voorstelling is al in maart dus eigenlijk moet ik al beginnen. Daarbij is bewegen sowieso goed voor je!

Dit zijn mijn doelen voor 2020. Heb jij al doelen gemaakt?

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar én decennia. ” Tomorrow is the first blank page of a 366 (want het is schrikkeljaar) page book. Write a good one.

Zo, nu ga ik weer lekker oliebollen eten en vuurwerk afsteken. Gelukkig nieuwjaar!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *