Tassenverslaving | De top 3 leukste canvastassen

Het liefst draag ik elke week nieuwe schoenen. Ik hou echt van schoenen en ik vind het ook leuk om ze te passen zonder te kopen (met name met hoge hakken). Net als bij schoenen vind ik het ook super leuk om tassen te kopen. Dit hoeven geen dure tassen te zijn, maar als ik een leuke tas zie koop ik hem graag. Niet dat ik dit ook altijd doe, maar ik heb wel een aantal tassen. Toevallig liep ik deze week in de Hema en ik zag er super leuke canvastassen, maar ik kocht er een uit de oude collectie want die was in de sale maar €1. 

Canvas tassen van de Hema

trendinglifestyle-canvastassen-hema

trendinglifestyle-canvastassen-hema2

 

 

Deze twee canvastassen zijn favoriet! Toevallig had ik van de onderste tas een etui met zo een soort tekst. Ze zijn ook helemaal niet duur! De tas met de hartjes kost €3,50 en de tas met de tekst kost €1. Een leuk alternatief als boodschappentas en zo hoef je ook niet steeds een plastic tas te kopen, want an ben je waarschijnlijk meer geld kwijt dan dat je een keer een tas van €1 koopt waar je langer mee kunt doen. 😉

Canvastassen van de Urban Outfitters

trendnglifestyle-urban-outfitters-canvas-tassen

trendinglifestyle-canvas-urban-outfitters-tasOok de Urban Outfitters heeft hele leuke canvastassen, maar helaas zijn deze wel wat aan de dure kant. De kwaliteit is dan denk ik wel wat beter dan goedkope canvastassen. De tas op de foto hier boven is lekker basic en daarom erg leuk. Deze shop je op de site voor $32.

Canvastas van bando.com

trendinglifestyle-canvastas-bandoAls laatste deze tas van bando.com. Ik kwam per toeval op deze website en ik zag er veel leuke canvastassen. Deze canvastas op de foto hierboven is daar een van. De prijzen verschillen wel per tas en deze hierboven koop je voor $20. Ik denk dat dit een Amerikaanse site is.

Ik vind deze 3 canvastassen super leuk! Ik wil er wel nog even bij zeggen dat dit artikel niet gesponsord is maar dat dit echt mijn eigen mening is.

Wat vind jij van canvastassen? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *