Social media | Deze social media platformen gebruik ik het meest

Ik weet nog goed dat ik het geweldig vond toen ik Hyves kreeg. Ik was toen 8 jaar en mijn tante maakte een account voor mij aan. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een account had op een social media platform. Nu zijn we weer 8 jaar verder en ik gebruik net al de meeste mensen elke dag wel instagram, snapchat, enz.

social media

Zo begon ik met social media en vervolgens ging ik naar de andere platformen/apps

Ik speelde vooral spelletjes op Hyves, maar ik had ook een paar vrienden (familie en kinderen van school). Veel van mijn hyves vrienden stapte over op Facebook. Ik bleef bij Hyves, want daar kon je een achtergrond kiezen waarvan een roze was met diamantjes. Dat is natuurlijk super belangrijk 😉 en dat was dus mijn reden om niet naar Facebook over te stappen. Uiteindelijk toch maar wel gedaan…

Toen ik in groen 6 zat maakte ik een Facebook account aan. Ik wist nog niet zo goed hoe het allemaal werkte, dus ik sprak af met een meisje uit mijn klas (nog op de basisschool). Zij wist het wel dus toen kon ze mij helpen. Ik gebruik Facebook niet zo vaak meer. Alleen om in te loggen op pinterest (hierover zo meer) en spelletjes. Ook deel ik mijn blogs via Facebook.

Ik gebruik Pinterest sinds het einde van de basisschool en ik vind het nog steeds erg leuk. Hier haalde ik ook inspiratie vandaan voor mijn kamer, home office en om dingen te knutselen. Ik registreerde via Facebook en toen had ik een account. Ik veel creëerde borden met allemaal een eigen onderwerp. Bijvoorbeeld kleding, kamer inspiratie, eten en nog veel meer.

Ik heb ook een twitter account. Dit gebruik ik eigenlijk alleen maar om de tweets van Justin Bieber in de gaten te houden. 😉

Instagram kan natuurlijk niet ontbreken. Ik plaats niet heel vaak iets op instagram, maar ik kijk er wel elke dag een aantal keer op. Ik begon hiermee in 2015 maar na een jaar verwijderde ik mijn persoonlijke account. Wel met een reden, maar ik maakte daarna alweer snel een nieuw account aan.

Snapchat gebruik ik ook elke dag. Ik heb met snapdagen met vrienden en daarvoor moet je elke dag een foto sturen. Als je het niet doet binnen 24 uur, dan gaat je score weg.

En als laatste YouTube. Ik kijk regelmatig vlogs en andere video’s. Voorheen maakt ik weleens filmpjes met mijn beste vriendin, maar die waren zo amateuristisch dat we zijn gestopt. Haha!

Je kunt op de linkjes (blauwgekleurde woorden) en dan kom je uit op mijn profiel (van elke app).

 

Mijn top 3 favoriete social media platformen/apps

  1. Instagram
  2. Snapchat
  3. YouTube

Welke van deze apps gebruik jij het meest? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *