De eerste update van mijn room-makeover!

Daar ben ik weer! En laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, want ik deel gelijk al een van mijn doelen voor dit jaar, die nu al (echt waar) voor de helft is bereikt. 😉 Ik zou namelijk mijn slaapkamer een make-over geven. Inmiddels is het een hele verbouwing geworden, dus tijd voor een eerste update!

De make-over werd een verbouwing..

Muurtje verven, oude meubels verkopen, nieuwe spullen er in en klaar. Dacht ik. Maar vandaag kunnen we pas verven, omdat we eerst met iets anders begonnen..

trendinglifestyle-kamer-makeover

Alle spullen uit mijn kamer zijn verplaatst naar de kamer van mijn ouders, zelfs de gordijnen. Behalve mijn kledingkast, bureau, kaptafel en mijn bed. Toen we de spullen uit mijn kamer hadden gehaald dacht ik dat we gingen verven, maar toen begon mijn vader met de muren gipsen…

trendinglifestyle-kamer-makeover

Ik wilde al heel lang super graag gladde muren. Eerst stond ik er nooit zo erg bij stil (alleen dat het pijn deed als je arm er langs schaafde, haha), maar gladde muren zijn veel strakker en ik vind het persoonlijk mooier.

Mijn vader begon dus met het gipsen van de muren (hiermee krijg je de muren echt heel mooi glad). Op de foto hierboven zie je een van de muren. Deze foto maakte ik op de dag dat het gegipst is. Je ziet allemaal donkere vlekken, maar dat droogt wit op.

trendinglifestyle-kamer-makeovertrendinglifestyle-kamer-makeover

Deze twee foto’s maakte ik gisteren middag. Twee dagen later en het is bijna droog, dus waarschijnlijk kan ik morgen beginnen met verven. Het blauwe stuk muur is eind 2017 in mijn kamer gekomen voor de nieuwe schoorsteen. Het voelt alsof het een paar maanden geleden is, maar het is dus al langer dan een jaar geleden. Dit stukje was al glad en kon al geverfd worden. De muur wordt donkerblauw. (Wijzonol H03740)

Gisteren gingen mijn ouders naar de Ikea en hebben de meubels gekocht. Ik ko helaas niet mee, want ik moest al om 06:45 (ja in de ochtend) oppassen. Ik heb nu gelukkig wel de spullen die ik heel graag wilde, maar dat zien jullie in de volgende update! 😉

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *