Week diary | Pakjesavond en voor de eerste keer puppycursus!

Ik ben een beetje laat met het plaatsen van deze week diary, maar ik wil hem alsnog delen. Afgelopen week was erg leuk. We vierden o.a. sinterklaas en gingen voor de eerste keer naar puppycursus!

Maandag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Goedemorgen! Het is weer maandag en dat betekent dat we weer naar school gaan, maar eerst nog even spelen met Moos, die er heel charmant bij ligt. 😉

Deze dag was niet heel bijzonder. Gewoon net als iedere andere maandag. Het enige wat anders was, is dat mijn broer en ik zijn uitgegleden met de fiets. We waren niet de enige want voor en na ons waren er ook nog wat mensen die waren gevallen. Ik viel achterover, maar gelukkig deed het niet heel erg pijn.

Dinsdag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaastrendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Vanmiddag was het studiedag, dus was ik lekker vroeg uit school. Ik besloot even naar de stad te gaan en kocht wat lampjes voor in mijn kamer. En om in de kerstsferen te komen ook een kerstonesie. Lekker warm. 😉

Woensdag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Vandaag heb ik les in Alphen want ik volg daar een keuzedeel voor school. Het is soms een beetje saai, maar het moet. Gelukkig ben ik ’s middags vrij. Ik kookte vandaag en het was erg lekker. Ik weet niet precies wat het was, want ik deed maar wat. In ieder geval iets met rijst, haha. ‘S avonds ga ik naar dansen en mijn buurmeisje Jaouhara gaat ook mee.

Donderdag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Het is 5 december, dus pakjesavond! Vandaag loop ik stage en daar vieren de mensen ook sinterklaas. Ik mocht daarbij helpen en het was heel erg leuk. ‘S avonds vierden wij sinterklaas met de familie en ook dat was heel erg gezellig en Moos kreeg ook nog een cadeautje!

Vrijdag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Ook vandaag heb ik nog en dagje stage en het was weer erg gezellig. ‘S avonds ging ik samen met mijn vader naar de informatie/introductieavond van puppycursus, want dat begint morgen.

Zaterdag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Ik moet nog wel oefenen om Moos goed op de foto te krijgen, zonder dat de foto is bewogen, maar wij zijn onderweg naar de allereerste puppycursus!

Moos vond de andere pups heel interessant maar voor de eerste keer ging het volgens mij best goed.

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

Vanmiddag ging ik met Jaouhara naar de stad. Zij had een aantal dingen nodig op de markt en ik kocht een kerstpuzzel. Ik doe het op stage ook weleens met de mensen en eigenlijk is het best leuk.

‘S avonds ga ik logeren bij Jaouhara…

Zondag

trendinglifestyle-puppy-sinterklaas

…En vanmorgen kwam Moos ook gezellig! Hij speelde met Josefien, de pup van Jaouhara en wij konden de film afkijken die we toen keken. Verder deed ik vandaag bijna niets en was het gewoon een relaxte zondag.

Dat was de week alweer. Nog een paar weekjes en dan is het lekker kerstvakantie! Wat zijn jou plannen voor de vakantie? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *