Tijd voor een frisse start | De winter eruit, de lente erin!

Een paar keer per jaar doe ik een grote schoonmaak in mijn slaapkamer. Sinds januari heb ik een ‘nieuwe’ kamer en het is wel zo fijn om dat schoon te houden. Dit is de eerste keer dat ik een grote schoonmaak hield in mijn kamer. Ook ruimde ik flink op, want ik zocht mijn kledingkast nog eens uit. Mijn hele slaapkamer is nu opgeruimd. De winter er uit, lente er in! Kijk je mee?

De kledingkast

Ik begon met het uitruimen van mijn kledingkast. Dit doe ik vrijwel altijd als ik niet weet waar ik moet beginnen. Als eerst haalde ik de kleding er uit en keek ik per stapeltje wat ik niet meer aandoe, wat te klein is en wat ik wel nog pas en dus wil houden. De kleding die weg gaat, ga ik proberen te verkopen met koningsdag. De rest van de kleding vouwde ik netjes op en deed ik terug in mijn kast.

trendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimen

trendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimen

Wij hebben een kledingrek gekocht voor koningsdag. Zo blijft de kleding lekker overzichtelijk en hoeven we het niet steeds opnieuw netjes op te vouwen. Er is gisteren weer een stapeltje bijgekomen, dus er moeten alleen nog wat extra kledinghangers bij komen.

Hierna ging ik verder met het opruimen van de rest van mijn kamer. Dit duurde niet zo lang, want het was al redelijk opgeruimd.

Schoonmaken!

Nadat ik klaar was met opruimen, ging ik mijn kamer stofzuigen, gaf ik de planten water en haalde ik stof weg van de kast met een vochtig doekje.

Ik maakte niet alleen mijn kamer schoon, maar ook de brooddoos waar mijn glutenvrije eten in zit. Deze zat overvol, dus wat er al wat langer in lag gooide ik weg. Zonde, maar gelukkig was het alleen maar een soort cup a soup zakje. 😉

trendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimentrendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimentrendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimentrendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimen

De winter eruit, de lente erin!

Nu de winter toch echt voorbij is, is het nu tijd voor wat frissere lente/zomer kleuren.

trendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimentrendinglifestyle-grote-schoonmaak-kamer-opruimen

Nieuw beddengoed! Deze twee dekbedhoezen zijn allebei van de Hema. Leuk met die kleurtjes en op de onderste foto is lekker licht. 😉

Ik wil ook nog wat leuke accessoires wat helemaal bij de lente past. Ik heb alleen nog geen idee wat.

Hebben jullie al een grote (voorjaars) schoonmaak gedaan? En op wat voor manier doe jij dit dan? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Dinah Bustard
  6 juni 2019 / 14:35

  Hi

  Ik kom regelmatig bij u in de winkel!
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel Items op deze site http: // bit. ly / CheaperItems17 die u ook verkoopt in uw webshop.
  maar daar items zijn 38% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u winkel en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

  Met vriendelijke groeten
  Natasja Bomenwij

  • maudcornelia
   Auteur
   10 juni 2019 / 11:45

   Dag Dinah (of Natasja), ik heb geen webshop en verkoop geen producten op mijn site. Als u mijn site regelmatig bezoekt dan zou je dat wel weten 😉 ik denk dat uw berichtje spam is, dus ik wil u vriendelijk verzoeken om niet meer van zulke berichten te plaatsen

 2. Ambrose Speight
  26 juli 2019 / 13:01

  I just want to say what a lovely shop you have!.
  I am a regular customer of your webshop.
  I had visited your shop last month, and I saw a very nice item i wanne order.
  But I have a question! today I wanted to order it, but can not find the product anymore in your shop.
  The product looks like this picture http://item.pictures/1jpg
  i wanne buy from you.
  I’ll wait.

  Sincerely

 3. Philomena Linderman
  21 oktober 2019 / 17:56

  Good day! Since you’re reading this message then you just proved that contact form advertising works! We can send your ad to people via their feedback form on their website. The advantage of this kind of promotion is that messages sent through contact forms are automatically whitelisted. This dramatically improves the likelihood that your advertisement will be seen. Absolutely NO PPC costs! Pay one flat rate and reach millions of people. For details send a message to: william4212sau@gmail.com