Roomtour van mijn nieuwe kamer!

Als je de blogs hebt gelezen waarin ik mijn kamer een make-over gaf, dan weet je dat ik een ‘nieuwe’ kamer heb. Niet dat ik verhuisd ben naar een nieuwe kamer in ons huis, maar ik ken mijn kamer (bijna) niet meer terug van hoe het was. πŸ˜‰ Ik geef je in deze blog een roomtour door mijn nieuwe kamer, kijk je mee?

Kleuren op de muur

Voor de verandering van mijn kamer was een muur mint groen, de andere muur was wit en dan had ik ook nog een muur met behang. De muur die eerst mint groen was is nu donkerblauw, de witte muur is nu lichtgrijs en de muur met het behang is hetzelfde gebleven.

Ik heb in mijn kamer openslaande deuren met grote ramen en daarnaast zitten ook nog twee ramen. Als dit niet het geval was, had ik waarschijnlijk voor een andere kleur gekozen, om te voorkomen dat het te donker wordt. Gelukkig is dit niet het geval en is de blauwe kleur heel erg mooi.

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtour

Aan de grijze muur hangt mijn nieuwe wereldkaart. Deze is van wereldkaarten.nl.

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtourHet eerste wat je ziet als je mijn kamer in komt, is mijn kaptafel. Deze is van mijn overgroot oma geweest en is dus al heel oud. πŸ™‚

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtour

Naast de kaptafel staat mijn bed. Het is een twijfelaar (140cm x 200cm) en is van de Ikea. Het is een heel neutraal bed, maar ik vind hem mooi en past vrijwel in elke slaapkamer. Het bed is ook nog eens budget proof. Namelijk €39,95 en met lattenbodem €49,95.

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtour

Naast mijn deur staat gelijk dit stoeltje en deze plant. Ik weet niet waar het stoeltje van is, want deze heb ik gekregen. De plant is van de Ikea en de mand van de Kwantum. Het Perzische tapijt is ook van de Ikea. De goedkoopste, want de andere waren rond de €300/€500 en die van mij was ongeveer €40.

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtour

Hoewel mijn kamer eerst vol hing met posters van Justin Bieber, heb ik nu een ander alternatief. Ik zou geen belieber zijn zonder iets in mijn kamer van Justin Bieber, dus heb ik bij de Hema foto’s geprint en opgehangen. (er zijn er een paar een beetje losgelaten, dus lijkt het alsof ze scheef hangen).

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtour

Deze mand zou eerst gebruikt worden voor de plant, maar de mand is iets te groot. Nu heb ik hier wat schoolspullen inzitten, maar eigenlijk wil ik er iets leuks mee. Leuke ideeΓ«n zijn dus meer dan welkom. πŸ˜‰

trendinglifestyle-slaapkamer-roomtour

Tot slot heb ik ook nog een kledingkast. Deze past goed bij mijn kamer, maar ik ben niet zo blij met de kast. Hij is niet heel erg praktisch en de buitenkant vind ik niet heel erg mooi (dit hoort zo). Er komt nog een keer een nieuwe kast en het behang gaat er misschien nog af, maar voor nu is het prima!

Dit is mijn kamer! Het is uiteindelijk precies geworden zoals ik het me had voorgesteld.

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie