Weekend diary | Rondleing in het oude Ziekenhuis & puppy’s!

Een tijdje geleden stopte ik met de week diary en dat had niet echt een reden. Dit wil ik graag weer oppakken. Om te beginnen begin ik maar met een weekend diary, want afgelopen weekend was heel erg leuk! Kijk je mee?

Zaterdag

Goedemorgen! Wij beginnen de dag in een oude bezemfabriek. Deze bezemfabriek zit net iets buiten het centrum en wij gingen er kijken. Het pand is nu verkocht, maar de verkopers hebben van alles bewaard en die spullen worden daar nu door de nieuwe eigenaren verkocht. Het geld gaat naar het goede doel. We mochten zelfs even achter kijken en naar boven. Het was echt super groot! Hier heb ik helaas geen foto’s van gemaakt.

trendinglifestyle-weekend-diarytrendinglifestyle-weekend-diarytrendinglifestyle-weekend-diary

Nadat we bij de bezemfabriek zijn geweest fietsen mijn moeder en ik snel naar huis. Om 11:00 uur moeten wij namelijk bij het oude ziekenhuis zijn. Hier ben ik geboren en dat is et een gek idee, want nu wordt dit een verzorgingshuis. Mijn moeder gaat hier werken en we mochten kijken hoe het er nu uitziet. Alles zag er heel mooi uit en als je door de gangen liep dan was het net een luxe hotel. De kamers zijn heel erg groot, maar dat maakt de appartementen ook heel duur.

trendinglifestyle-weekend-diary

‘S middags ging ik samen met mijn vader wat wegbrengen naar zijn werk. Ik wilde graag even naar de dierenwinkel en gelukkig zat daar een grote dierenwinkel om de hoek.

Vorige week had al wat spulletjes gekocht, maar we kochten er nog wat bij. Een paar weken geleden bestelde ik wat dingen om een halsband te maken, want die ga ik zelf maken. 😉

‘S avonds moest ik oppassen en maakte ik verder geen foto’s meer.

Zondag

Het is 08:15 en wij zitten in de auto richting Overijssel. Dit is bijna 2 uur rijden vanaf ons huis. Het is het waard, want we gaan iets heel leuks doen!

trendinglifestyle-weekend-diarytrendinglifestyle-weekend-diarytrendinglifestyle-weekend-diary

Dit is Moos! We mochten op puppybezoek komen! Op de dag dat dit artikel online komt zijn de pups precies 3 weken oud. Het is heel leuk om te zien hoe snel ze groeien. Afgelopen week hebben ze de oogjes opengedaan. Bij Moos zie je al goed de slag in zijn vacht, hij gaat namelijk krulvacht krijgen.

We zijn ongeveer een uur bij de pups geweest en gingen toen weer naar huis. ‘S middags gingen wij naar de verjaardag van mijn nichtje. Ik maakte vandaag geen foto’s meer. We sloten de dag af bij de McDonald’s.

Het was een super leuk weekend en ik kan niet wachten tot we Moos gaan ophalen!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie