Review | Een super toffe hangstoel van Tropilex

Hoewel Tropilex hét hangmat merk is, wist ik niet dat er echt ‘merken’ zijn van hangmatten en hangstoelen. Totdat ik er eentje mocht uitzoeken van Tropilex. Ik koos voor een hangstoel, want wij hebben al eens een hangmat gehad. Ik vertel je eerlijk mijn mening over deze hangstoel van Tropilex. Lees je mee?

Dit is de hangstoel die ik heb uitgekozen

trendinglifestyle-samenwerking-tropilex-hangstoel

trendinglifestyle-samenwerking-tropilex-hangstoel

Dit is hem dan! Hij is van de hangmat.nl en het merk is Tropilex. We kunnen hem nu alleen nog even niet ophangen, maar dit doen we in de zomer. Dan krijgen wij namelijk een nieuwe schuur en daar kunnen we hem aan ophangen. Voor de foto’s heb ik hem dus even aan de droogmolen gehangen en Guusje erin gezet, haha. Ik koos voor de 1 persoons hangstoel in de kleur Comfort Pearl’. Deze past het beste qua kleur in onze tuin. 😉

Fair Trade

Iets wat ik heel mooi vind aan dit merk is dat de hangmatten en hangstoelen Fair Trade zijn. Het wordt handgemaakt in Colombia en de mensen die dit maken krijgen hiervoor ook eerlijk betaald.

https://www.tropilex.com/nl/https://www.tropilex.com/nl/

De houten spreidstok maakt het helemaal af. Het geeft een natuurlijke touch en in combinatie met de kleur en de stof van de hangstoel komt dit heel mooi uit!

Voordelen

 • De hangstoel wordt geleverd in een zak in dezelfde stof als de hangstoel en is netjes verpakt. De opbergtas is gratis.
 • Snelle levertijd
 • Fair Trade
 • Tropilex doneert %1 van elke verkoop om onze planeet te behouden (dit geldt voor alle producten)
 • Gratis verzending
 • Je hebt 365 dagen de tijd om te ruilen

Handig om te weten:

trendinglifestyle-samenwerking-tropilex-hangstoel

Onderstaande tekst heb ik van de site gehaald.

 • Model: 1 persoons
 • Gewicht: 2 kg
 • Kleur: Bruin
 • Gratis opbergtas: Ja
 • Belastbaarheid: 120 kg
 • Materiaal: Polycotton
 • Spreidstok: Ja
 • Lengte spreidstok: 110 cm
 • Lengte doek: 160 cm
 • Breedte doek: 115 cm
 • Totale hoogte: 160 cm
 • Minimale ophanghoogte: 200 cm

Ik ben in ieder geval heel enthousiast over deze hangstoel en ik kan niet wachten tot ie uiteindelijk echt in de tuin hangt!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *