Week diary | De eerste week met een Moos

Zaterdag 23 november hebben wij Moos opgehaald en nu is hij dus al een week en een paar dagen bij ons. Hoe de eerste week is gegaan lees je in deze week diary. Ook hebben wij afgelopen weekend alvast Sinterklaas gevierd, maar we gaan het op 5 december ook nog vieren met de andere kant van de familie. De rest van de week was rustig en donderdag en vrijdag liep ik stage. Tijdens stage heb ik pepernoten gebakken met de mensen, maar daarover vertel ik meer in deze diary. Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppytrendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Goedemorgen! Ik ben al vroeg wakker want ik moet naar school. Voor dat ik daar naar toe ga, moet ik eerst Moos uitlaten. Hij ligt zelf alleen nog lekker te slapen. ๐Ÿ˜‰

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Dit is wel een hele wazige foto, maar wel erg lief. Ik ben net uit school en Moos kwam er vrolijk aangehuppeld.

Dinsdag

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Er zullen veel hondenfoto’s in deze diary komen, maar dat maakt het alleen maar leuker! Tijger en Moos zijn nog geen beste vrienden, maar ze durven al wel steeds dichter bij elkaar in de buurt te komen!

Dit is de enige foto die ik maakte vandaag.

Woensdag

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Vandaag zou ik eigenlijk naar Alphen in school moeten voor keuzedeel, maar ik had een afspraak en i.v.m. reistijd had het ook geen zin om daarna nog te gaan. Het laatste uur zou overigens wel weer op mijn eigen school zijn, maar dat viel uit dus kon ik lekker thuis blijven. Wel fijn, want mijn moeder moest werken en anders zou Moos nu al alleen zijn. In de tijd dat Moos sliep, ruimde ik de zolder op en veranderde het een en ander. Dit laat ik binnenkort zien.

‘S avonds moest ik weer naar dansen en daar maakte ik geen foto’s.

Donderdag

Ik loop vandaag stage van 07:00 uur tot 15:30 uur. Ik loop stage in een verzorgingshuis, maar ik maakte geen foto’s i.v.m. privacy.

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppytrendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

‘S avonds ging ik samen met mijn buurmeisje Jaouhara, haar hond Josefien en met Moos op de fiets naar de stad. Voor Moos was dit de eerste keer en op de heenweg ging het heel goed. We gingen even naar de dierenwinkel en daarna weer naar huis want het was slecht weer. Op de terugweg zat ik op mijn eigen fiets, maar Moos sprong uit dat kratje.. de lijn zat vast aan mijn stuur dus Moos bungelde als het waren aan mijn stuur. Ik stapte snel van mijn fiets en pakte hem op. gelukkig ging het goed en ruilden Jaouhara en ik weer van fiets. De rest van de terugweg ging gelukkig wel goed.

Vrijdag

Vandaag liep ik voor het eerst een keer ’s avonds stage en dat is omdat ik pepernoten ging bakken met de mensen! Overdag was ik dus vrij en kon ik naar de stad, want het was natuurlijk black Friday. Ik kocht er wat kleding maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken. Om 15:00 uur begon ik pas met stage en dat duurde tot 23:00 uur.

Zaterdag

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Vandaag sprak ik af met Nikki. Wij zaten op de middelbare school bij elkaar in de klas en wij zijn nog steeds hele goede vriendinnen. We gingen even naar de stad en Nikki kwam bij Moos kijken. Het was super gezellig! Aan het einde van de middag ging ik Sinterklaas vieren met de familie.

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Moos mocht ook mee en ook hij kreeg wat cadeautjes van Sinterklaas! ๐Ÿ˜‰ Omdat Moos nog niet zinderlijk is heeft hij wel binnen gepoept en geplastโ€ฆ We bleven ook eten en het was super gezellig. Rond 20:30 uur gingen we weer naar huis.

Zondag

trendinglifestyle-eerste-week-met-puppytrendinglifestyle-eerste-week-met-puppytrendinglifestyle-eerste-week-met-puppy

Het is heel erg koud vandaag, maar perfect weer om lekker te gaan wandelen. We gingen voor het eerst met Moos naar de surfplas en dit was ook de eerste keer at we hem los lieten lopen. Dit ging goed en hij speelde lekker mee met andere honden. We bleven niet al te lang, want dat mag nog niet omdat Moos pas 9 weken is. Hij is wel vies geworden, dus reden we door naar de dierenwinkel en daar kon Moos douchen, dit vond ie iets minder leuk. ๐Ÿ˜‰

En dan was dit alweer de week diary! Tot volgende week!

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *