Week diary | Oudjaarsavond, de eerste week van januari en mijn kamer is af!

Helaas komt aan alles een einde. Ook aan de feestdagen, 2018, de kerstvakantie en afgelopen week, want de scholen zijn ook weer begonnen. Jammer, maar het ‘normale’ ritme is ook wel weer lekker. Ik kan niet zeggen dat ik uitgerust ben, want het slaapritme van de afgelopen dagen was niet helemaal top. Een groot deel van deze diary gaat over mijn slaapkamer , maar ik deel hem toch 😉 Kijk je mee?

Maandag

De laatste dag van december… Wel de leukste dag, al zeg ik het zelf. Ik was vandaag met vriendinnen uit de buurt en we gingen een beetje vuurwerk afsteken, spelletjes spelen en oliebollen eten. Geloof het of niet, maar ik heb zelfs huiswerk gemaakt (in de vakantie). Heel normaal eigenlijk, maar ik zie mezelf niet echt huiswerk maken op een feestdag, haha. Maar oké ik heb het gemaakt en ik heb er geen spijt van, want anders had ik het nu misschien nog wel moeten maken.

trendinglifestyle-weekdiary-2019

Het hoogtepunt van 31 december is natuurlijk de avond! Ik was weer met een aantal buurmeiden en staken alvast wat vuurwerk af.

Dinsdag

trendinglifestyle-weekdiary-2019

Happy New Year! Met deze lelijke, wazige foto. Ondertussen zagen we vanaf dit punt wel heel mooi vuurwerk. Het was al wat rustiger, want het was al 02:00 uur.

Ik was pas om 12:00 uur wakker. Ik ging in de middag naar mijn oma en maakte verder geen foto’s. Ik vind dit altijd de saaiste dag van het jaar (overdag dan), want ’s nachts is het wel altijd heel erg leuk.

Woensdag

trendinglifestyle-weekdiary-2019

Mijn vader en ik zijn begonnen met de ‘verbouwing’ van mijn kamer! De muren zijn gegipst (gestuct met gips). 😉 Het duurt een wel een paar dagen voor het droog is.

Donderdag

trendinglifestyle-weekdiary-2019

De muur is vandaag nog steeds niet droog, dus we wachten het af. Ik ging vandaag met een van mijn beste vriendinnen Romy naar het Goudse Hout en speelden een potje Kub.

Romy bleef ’s avonds gezellig eten. Daarna deden we Monopoly en Jaouhara was er ook bij. Ik bleef bij Jaouhara logeren omdat mijn kamer een soort bouwval is. De volgende ochtend moeten we ook al om 05:30 uur opstaan

Vrijdag

Goedemorgen! Het is nog heel erg vroeg, namelijk 06:45 uur, maar Jaouhara en ik zijn al aan het oppassen en zaten om 06:15 al op de fiets! Ik maakte hier verder geen foto’s. Verder was ik nog wel heel erg moe, omdat ik slecht heb geslapen.

trendinglifestyle-weekdiary-2019

Vanavond slaap ik wel weer in mijn eigen kamer. Midden in de kamer, zonder gordijnen en overal om me heen ligt gips op de grond. Ondanks dat heb ik prima geslapen, ook al werd ik een paar keer wakker.

Zaterdag

Vandaag kunnen we eindelijk verven!

trendinglifestyle-weekdiary-2019

Vandaag spendeerde ik de hele dag in mijn kamer. We verfden de muren, zette het bed in elkaar, wat overigens niet heel gemakkelijk was en deden nog wat dingen aan mijn kamer.

‘S avonds kon ik eindelijk in mijn nieuwe bed slapen!

Zondag

trendinglifestyle-weekdiary-2019

Mijn kamer is af! Op een ding na, want er moet nog een muur over geverfd worden. Dit is vast een kleine Sneak Peak. 😉 We gingen nog even langs de Kwantum voor een opbergbak waar ik mijn spullen in kwijt kan. We kochten ook nog een nieuwe lamp en een mand voor mijn plant. Het inrichten was het allerleukst!

Zal ik binnenkort een roomtour geven? Fijne week allemaal!

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *