5 dingen waar je op let als je een toilettas koopt

Vorige week liep ik door de Hema en in mijn ooghoek zag ik iets met leuke luipaardprintjes. Ik liep best wel snel, dus om het even goed te bekijken stopte liep ik terug naar dat gangpad. Toen ik zag dat het make-up tasjes en toilettassen waren wilde ik het meteen hebben. Ik kocht het op dat moment niet, want ja, welke zal ik dan kiezen.. Een paar dagen later was ik deze tasjes nog niet vergeten en ging ik terug om er 3 te halen. Er was nu een 2+1 gratis actie. Perfecte timing, maar waar let je op als je een toilettas koopt?

De prijs

trendinglifestyle-toilettassen-kopen

Persoonlijk zou ik nooit 3 toilettassen kopen, omdat ik het onnodig vind om veel geld uit te geven aan iets waar je er eigenlijk maar 1 van nodig hebt. Voor deze keer maakte ik een uitzondering omdat ze nu 2+1 gratis waren. Daarnaast zijn deze toilettassen best budgetvriendelijk.

Voor de witte grote toilettas betaalde ik €7, voor de oranje make-up tas €6 en het gele tasje die voor alles gebruikt kan worden kost €4, maar was in dit geval gratis. In totaal betaalde ik dus €13.

Printjes!

Ik ben nog steeds verliefd op dit printje en in combinatie met de kleuren (dit zijn overigens mijn lievelingskleuren) vind ik ze nog leuker! Het uiterlijk is zeker iets waar je op let als je (over het algemeen) wat koopt. Als iets er niet leuk uit ziet, dan koop je het waarschijnlijk ook niet. 😉 Oh, vergeet niet op de kwaliteit te letten. Mocht je met het vliegtuig gaan, dan is het prettig als de tasjes van stevig materiaal zijn om te voorkomen dat er iets kapot gaat.

trendinglifestyle-toilettassen-kopen

Heb ik een toilettas nodig?

Hoe leuk iets er ook uit ziet, je hebt het natuurlijk niet altijd nodig. In dit soort gevallen kun je eerst wachten met het kopen zodat je kunt nadenken waarvoor je het gaat gebruiken.

Als je mij langer volgt dan weet je misschien dat ik aan het sparen ben voor een puppy. Ik koop daarom niet zomaar spullen, maar ik denk er eerst goed over na. Hoe goedkoop iets ook is: je kunt je geld maar 1 keer uitgeven. In dit geval kocht ik deze tasjes dus wel, haha.

Waar ga ik het voor gebruiken?

Als je uiteindelijk toch een toilettas hebt gekocht dan kijk je waar je hem voor gaat gebruiken (als je daar nog niet over na hebt gedacht). Ik vind het handig om mee te nemen op vakantie. Dit is ook een reden waarom ik er 3 heb gekocht.

trendinglifestyle-toilettassen-kopentrendinglifestyle-toilettassen-kopen

Deze grote toilettas ga ik gebruiken voor de standaard dingen zoals een haarborstel, elastiekjes, tandenborstel, tandpasta enz. Het fijne aan deze toilettas is, is dat er 2 kleine zijvakken en 1 groot zijvak in zit. Op deze manier kun je je haarborstel en tandenborstel gescheiden houden zonder dat je een plastic tandenborstelhouder hoeft te kopen.

trendinglifestyle-toilettassen-kopentrendinglifestyle-toilettassen-kopen

Deze oranje make-up tas gebruik ik om make-up in te doen. Het is een ruime make-up tas, maar nog steeds compact. Heel erg handig dus.

Het kleinere gele ’tasje’ ga ik waarschijnlijk gebruiken als portemonnee of om mijn oortjes in te doen van mijn telefoon (dan zijn die ook beschermd), maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Ruimte

Hoeveel spullen je in een toilettas kwijt kan is ook iets waar je op moet letten. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel spullen je meeneemt, maar extra ruimte is altijd handig. Mocht je op vakantie wat extra’s kopen, dan blijft het netjes in een toilettasje.

Waar gebruik jij een toilettas voor? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *