Dit is de halloween collectie van Flying Tiger!

Ik loop regelmatig door de Flying Tiger en ik kan me daar best een tijdje vermaken. Ze hebben hier van die dingetjes die je gewoon wilt hebben. Ook is het een leuke winkel om bijvoorbeeld verjaardagscadeautjes te kopen en het is helemaal niet duur. Zelf koop ik er meestal niks, maar ik vind het al leuk genoeg om te kijken wat er allemaal is. Nu zag ik dat er een nieuwe collectie is en die is heel erg leuk!

(Dit artikel is niet gesponsord)

Mijn favorieten uit de gehele collectie:

Zelf vier ik geen Halloween. Dat wordt bij ons in de wijk sowieso ook niet gevierd (Sint Maarten overigens wel) maar de griezelige decoratie spullen vind ik altijd wel grappig.

trendinglifestyle-Halloween-decoratie

Dit is vooral heel erg leuk als je rond deze tijd jarig bent, als je bijvoorbeeld een feestje geeft waarbij het thema griezelig is. Hiervoor zijn er bekertjes, ballonnen en leuke spulletjes die je aan het einde van het feestje kunt uitdelen!

Pompoen uithollen

Pompoenen uithollen. Dit vind ik dan weer wel heel erg leuk. Ook een leuke tip voor mama’s met iets oudere kinderen. Een leuke bezigheid voor in de vakantie.

trendinglifestyle-Halloween-decoratie

De Flying Tiger heeft handige ‘gereedschappen’ om te gebruiken als je de pompoen gaat uithollen.

Halloween

Als je wel Halloween viert, is er ook nog accesoires en verkleedskleren om aan te doen als je langs de deuren gaat.

trendinglifestyle-Halloween-decoratie

Meer wat voor kinderen natuurlijk, maar wel erg leuk. Ik vind de lampion overigens erg leuk.

ik vond dit wel een leuk onderwerp om te delen, omdat het ongeveer over een maand Halloween is!

Het is natuurlijk gewoon voor de lol en meer voor kinderen, maar ik denk dat ze hier wel meerdere keren plezier mee hebben. Het is gelukkig ook vriendelijk voor je portemonnee. 😉

Wordt Halloween bij jou in de omgeving gevierd? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *