Mijn ochtendritueel op een vrije dag | Maandag 28 mei

Aangezien ik klaar ben met de schoolexamens heb ik nu vakantie. Het leek me leuk om mijn ochtenditueel te delen nu ik vrij ben. Onder schooltijd heb ik daar namelijk geen tijd voor want ik kom dan altijd veel te laat uit bed. Vandaag was ik al vroeg wakker dus besloot ik om mijn ochtendritueel te delen.

6:15

Ik ben verkouden en ik werd wakker (voor de tweede keer, om 5 uur ook al…) door een verstopte neus, erg irritant. Hierdoor was ik klaarwakker, dus ging ik maar de laatste aflevering van riverdale kijken.

trendinglifestyle_netflix_riverdale

7:00

Ik ging naar beneden om te ontbijten. Ik at 3 rijstwafels met hoemoes, aardbeien en een kopje thee.

7:30

Ik ging weer naar boven om kleding uit te zoeken, te douchen en om mijn tanden te poetsen.

8:00

Ik startte beneden de laptop op en daarop keek ik vlogs op YouTube, ik checkte mijn mail en daarna begon ik met het schrijven van dit artikel.

Dit is dan mijn ochtend routine. Het gaat eigenlijk elke dag ongeveer hetzelfde, maar als ik gewoon naar school moet dan moet ik wel altijd opschieten. Als ik het eerste uur begin dan sta ik om kwart voor 8 op en dan ga ik om kwart over 8 weg. Ik zet mijn wekker 3 keer, de eerste keer om half 7, de tweede keer om kwart voor 7 en de derde keer om 7 uur. Dan nog wordt ik pas om half 8 wakker en ga ik om kwart voor 8 mijn bed uit. Eigenlijk super slecht ;). Het is ongeveer 10 minuten fietsen vanaf mijn huis naar school.

Ik ben totaal geen ochtendmens. Het is niet dat ik dan chagrijnig ben, maar ik ben dan wel erg moe en ‘s avonds ben ik klaarwakker. Ben jij een ochtendmens of juist een avondmens? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *