Dit zijn mijn doelen voor 2019!

Het is gewoon al 30 december! De dagen na kerst waren echt heel chaotisch dat ik niet eens meer wist welke dag het was, oeps.. Maar oké. Nog even en dan is het 2019, waar weer nieuwe doelen voor gemaakt moeten worden. Ook deel ik de plannen die al gemaakt zijn voor in 2019, lees je mee? 

De blog

In mei (2018) begon ik met bloggen en tot nu toe heb ik er nog geen spijt van gehad. Wel had ik soms wat inspiratieloze momenten, waarbij ik geen idee had waar ik over wilde bloggen. Of ik had juist heel veel inspiratie, maar dan was ik te enthousiast en schreef de onderwerpen niet op, om ze vervolgens weer te vergeten.

Het is dus echt niet altijd even makkelijk. Het is wel heel erg leuk te zien dat er steeds meer bezoekers bijkomen. Ik was heel erg blij toen ik een paar dagen geleden 58 bezoekers op een dag had. Voor een grote(re) blogger is dit misschien heel weinig, maar ik was er erg blij mee. 🙂

Hiermee kom ik gelijk bij mijn doel voor de blog en dat is om meerdere bezoekers te krijgen in 2019. 😉

trendinglifestyle-2019-doelen

Persoonlijke doelen

Heel cliché, maar mijn doel is net zoals die van iedereen gezond eten en sporten, haha. Ik probeer de laatste maanden al gezond te eten, omdat het een tijdje even niet zo goed ging. Hieronder staan mijn andere doelen op een rijtje.

  • Gezond eten volhouden
  • Minder piekeren (ik ben vaak bang dat ik bijvoorbeeld heel erg ziek ben en kreeg er zelfs een keer een soort paniekaanval door… Het is nu al wat minder gelukkig.)
  • Geld sparen voor een citytrip
  • Op skiën gaan (als sport)
  • Een vast ritme in het bloggen, want de afgelopen weken ging het allemaal een beetje door elkaar.

Dit wil ik graag doen in 2019!

Iets wat in januari al van start gaat is een slaapkamer make-over! Ik krijg nieuwe meubels in mijn kamer en ik ga alles veranderen. Ik ben al een beetje begonnen, maar ik ga op 1 januari verven. Verder wil ik heel graag op wintersport. Dit is alleen erg duur, dus daarvoor moet ik nog even sparen. Voor die tijd wil ik eerst op skiles, want dat is gewoon heel erg leuk.

Ik hoop dat 2019 een leuk jaar wordt en ik wens iedereen een gelukkig nieuw jaar toe!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *