Mijn blogschema voor de volgende weken | Stop ik met bloggen deze vakantie?

De zomervakantie komt steeds dichterbij en sommige mensen hebben zelfs al vakantie. Onze regio moet nog een weekje wachten. Veel mensen gaan op vakantie en wij ook. Daarom heb ik een blogschema gemaakt voor in de vakantie. blogschema

Ga ik stoppen met bloggen in deze vakantie?

Nee, ik ga niet helemaal stoppen deze vakantie. Ik ga twee weken op vakantie naar Italië, dus dan komen er twee weken even geen blogs online. Voor die tijd ga ik wel gewoon door met bloggen en als ik terug kom ook gewoon weer. 😀

Ik blijf gewoon op dezelfde dagen bloggen, dus op maandag, donderdag en zondag. Maar dan in de weken dat ik op vakantie ben niet.

Deze blogs kun je verwachten

Ik hoop dat ik na de vakantie nog meer inspiratie heb opgedaan. Voordat ik op vakantie ga dan komen er blogs online die in het teken staan van de zomer. Ik ga op vakantie heel veel foto’s maken voor de vakantie (week) verslagen.

Ik hoop dat de Wi-Fi op de camping beter is dan vorig jaar. We waren vorig jaar namelijk op dezelfde camping. Maar als de Wi-Fi goed is dan deel ik de verslagen gewoon als ik op vakantie ben. Anders komen ze gewoon na de vakantie. (mijn blogs komen elke dag om 06:00 uur online)

Na de vakantie ga ik naar een nieuwe school waar ik best veel zin in heb, maar dat is pas na de vakantie. Hierover komt dus later meer. Maar ik heb al wat ideeën om hier iets over te schrijven. 😉

Hier kun je me volgen tijdens de vakantie

Ik heb een abonnement op mijn telefoon dus ik heb 4G voor als de Wi-Fi slecht is. Je kan me volgen op Instagram. Je kunt ook gewoon helemaal naar beneden scrollen op mijn blog, want daar zie je mijn recente foto’s. Maar anders kun je mij op instagram volgen onder de naam ‘trendinglifestyle.nl’.

Ik wens jullie alvast een hele fijne vakantie!

 

 

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *