Dit is mijn middag/avond routine

De hele week heb ik geen blogs geschreven en geplaatst. Dit kwam omdat ik mijn eerste stage week had en ik begin elke ochtend vroeg en ben ook laat klaar. Aan het einde van de dag was ik dan ook heel erg moe en ging ik ook vroeg slapen. Ik vind de stage heel erg leuk maar ik moet nog steeds een beetje wennen aan het nieuwe ritme. Vandaag (als je dit leest is het intussen alweer zaterdag) moest ik eigenlijk naar school, maar ik ben onverwachts vrij. Heel fijn en hierdoor kan ik ook gelijk weer bloggen, want dit heb ik wel gemist. 😉 Ik deel mijn middag/avond routine. Kijk je mee?

Middag/avond routine

16:00 uur

Wat is het heerlijk weer vandaag! De zon schijnt al de hele dag en ik ben net terug uit de stad.

trendinglifestyle-middag-avond-routinetrendinglifestyle-middag-avond-routine

Hoewel ik verder de hele dag binnen zat (geen idee waarom), zat ik nu nog even lekker buiten in het zonnetje.

trendinglifestyle-middag-avond-routinetrendinglifestyle-middag-avond-routine

Tussen 17:00 uur en 17:30 uur eten we. Vanavond gaan we bij de intocht van de avondvierdaagse kijken, dus eten we wat eerder. We aten tomatensoep en daarbij had ik een tosti en een bakje met aardbeien en watermeloen. Niet heel bijzonder, maar wel lekker!

Na het eten gaf ik de planten buiten water. De plantjes op de foto hierboven worden uiteindelijk bloemen. Dit is het bloemzaadpakketje van de Hema die ik twee weken terug kocht. In de vorige moestuin update lees je hier meer over, maar ze zijn al snel ontkiemd!

trendinglifestyle-middag-avond-routine

Om 18:15 fietsten mijn moeder en ik naar het huis van mijn oom en tante. Hier begint ongeveer de avondvierdaagse en ze lopen ook langs het huis. Dit is dag 4 van de avondvierdaagse dit jaar was de 60ste jeugd avondvierdaagse, dus het was een groot feest! Na afloop hielp ik mijn tante nog even en uiteindelijk was ik om 22:00 uur thuis.

trendinglifestyle-middag-avond-routinetrendinglifestyle-middag-avond-routine

Ik eet snel nog wat, kijk nog even een filmpje op YouTube, poets mijn tanden, geef mijn hamster eten en dan ga ik naar bed. Ik schrijf dit artikel af en plan hem in!

Ik deed deze avond meer dan overdag, maar ik ben nu wel super moe.

Dit was mijn middag/avond routine. Slaaplekker allemaal!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *