De leukste YouTube kanalen voor bullet journal inspiratie!

Iets wat ik nog steeds heel erg leuk vind zijn Bullet Journals. Een tijdje geleden waren deze boekjes met stippen een hele hype. Zelf ben ik helemaal niet goed in handletteren, doodlen of iets wat met tekenen te maken heeft. Ondanks dat vind ik het wel heel erg leuk en zou ik ook heel graag willen dat ik het kan. Ik heb het ook eens geprobeerd met tutorials op YouTube, maar ook dat heeft niet geholpen. Wel heb ik een lijstje met YouTubers met de leukste bullet journal ideeën en geven je genoeg inspiratie. Het is gewoon al leuk om te kijken!

D is for Dazzle

Laat ik maar gelijk beginnen met een Nederlandstalige YouTuber. Op het kanaal van Diana van D is for Dazzle vindt je maandelijks ‘plan with me’ video’s. In deze video’s laat zij zien hoe ze haar ‘spread’ maakt voor de hele maand. Dus mocht je nog inspiratie op willen doen… 🙂

In de beschrijving van de video staan alle linkjes van waar zij haar spullen heeft gekocht die ze in haar bullet journal heeft geplakt.

AmandaRachLee

Ook het YouTube kanaal AmandaRachlee is favoriet! Dit is een Engelstalige YouTuber. Zij is heel erg creatief en dat zie je dan ook heel goed terug in haar video’s. Ze heeft zelfs een keer behang voor op de muur ontworpen en helemaal zelf getekend! Ook zij laat zien hoe ze haar maandelijkse ‘spread’ maakt. Het verbaasd me iedere keer weer hoe mooi zij kan handletteren en doodlen. Kon ik dat maar!

trendinglifestyle-bullet-journal

Planningwithkay

Nog een Engelstalige YouTuber! Jammer dat er niet zo veel Nederlandse YouTubers zijn die aan bullet journaling doen. Maar goed, verder met het verhaal; planningwithkay maakt heel veel verschillende soorten bullet journal video’s. Ook de maandelijkse setup, maar ook dingen zoals: 5 verschillende soorten habit trackers of 19 header ideas. Super leuk!

Ik vind het hartstikke leuk om te zien hoe creatief mensen kunnen zijn met bepaalde dingen. Elke maand een nieuw thema verzinnen en steeds nieuwe dingen ontwerpen, waar halen zij toch de inspiratie vandaan? 😉

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *