De leukste dingen om te doen in de herfstvakantie

De tijd vliegt en voor je het weet is het alweer herfstvakantie! Je zult je vast niet heel erg gaan vervelen omdat het maar een weekje is, maar als dat wel het geval is heb ik hier een lijstje voor je met dingen die je kunt doen in de herfstvakantie (ook voor kinderen).

Pompoen uithollen

Heb je thuis kinderen die zich heel erg vervelen? Dan is het een heel leuk idee om pompoenen uit te hollen en er iets moois van te maken! Hier kun je dan later een kaarsje inzetten, geeft een leuk effect! Hierover komt dinsdag een artikel online, mocht je nog niet weten hoe dit moet. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zelf te doen. 😉

Bladerengevecht!

Iets wat ik vroeger graag deed is met alle kinderen uit de buurt een berg te maken met bladeren. Hoe meer kinderen, is meer bladeren en veel meer plezier. Maak de berg zo groot als het kan en houdt een bladerengevecht! Houdt er wel rekening mee dat je vies kan worden en dat dat iets minder leuk is voor je ouders. 😉

trendinglifestyle-herfstvakantie-don't-be-bored

Knutselen

Speel je liever binnen? Ook knutselen is erg leuk. Met kastanjes kun je hele leuke dingen maken, maar hiervoor zou je dan toch even naar buiten moeten. Nog meer leuke ideeën zijn: Dennenappels verven, of voer maken voor vogeltjes met dennenappels (even googelen hoe je dit maakt), Bladeren laten drogen, enz.

Insta feed

Ga naar leuke herfstige plekken en zoek naar hotspots en maak de mooiste foto’s voor een mooie Insta (herfst) feed. Je kunt de foto’s natuurlijk ook voor je blog gebruiken. 😉

Naar het bos

Naar het bos gaan is ook altijd een leuk idee. Of je hier nou heen gaat voor een wandeling om je hoofd leeg te maken of om kastanjes te zoeken. Het is allemaal erg leuk. Er hangt ook een leuk sfeertje in de herfst.

Een herfstschaal maken

Hoe leuk is het om zelf decoratie te maken voor in huis! Hiervoor kun je een herfstschaal maken. Je kunt ervoor kiezen dat je bijvoorbeeld bij de action decoratie koopt, maar dennenappels, bladeren, eikels, en kastanjes zoeken is veel leuker! Om het af te maken kun je ook een stukje mos er bij leggen. Het enige wat je dan nog hoeft te kopen is een schaal, mocht je die nog niet hebben.

Dit zijn mijn ideeën die je kunt doen in de herfstvakantie. Heb jij nog leuke ideeën, tips of hotspots om naar toe te gaan? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie