Weekendje in Leeuwarden | Weekend diary

Ik keek ontzettend uit naar dit weekend! Na een lange, drukke week was het eindelijk weekend. Dit weekend logeerde ik in Leeuwarden bij Anouk, een goede vriendin die ik  deze zomervakantie in Italië heb ontmoet. De reden dat ik daar logeerde was omdat zij de kinderen moest vermaken op een feest, en ik mocht mee! Het waren ongeveer 40 kinderen dus dat is dan fijner om samen te doen. Het was een heel leuk weekend. Lees je mee?

Zaterdag:

trendinglifestyle-trein-logeren-leeuwarden

Ik zat om tien uur in de ochtend in de trein onderweg naar Leeuwarden. Het is twee uur en twintig minuten reizen met de trein. De trein had een beetje vertraging maar ik was er wel om kwart over twaalf ’s middags.

Toen ik bij Anouk aankwam gingen we eerst even lunchen in haar studentenkamer. Daarna gingen we voorbereiden voor het feest en moesten we nog even een fiets ophalen omdat ik anders geen fiets had. Daarom leende we even de bakfiets van haar buren/oppasgezin

Op de bakfiets! (filmpje)

trendinglifestyle-leeuwarden-entertaining-feestje

we fietsen rond half 5 naar de locatie van het feestje. Dit was in het dorpje Engelum. We wisten allebei niet waar het was dus we deden er veel langer over om er te komen dan gepland. Uiteindelijk waren we er en het was heel erg leuk. Een hele mooie locatie en ook super leuk voor kinderen. Wij waren hier dus om de kinderen te vermaken en we mochten ook mee eten.

trendinglifestyle-fietsen-Friesland

‘S avonds fietsen we weer naar huis en verder hebben we niet veel meer gedaan vandaag.

Zondag:

Goedemorgen! De wekker ging vandaag al vroeg omdat we naar de kerk gingen. Anouk is christelijk en ik vond het wel leuk om mee te gaan. Het was de eerste keer in de nieuwe kerk en wij mochten helpen met oppassen op de kinderen tijdens de dienst. Dit was in een ruimte wat op een soort kinderopvang leek. Hier konden de kinderen spelen.

‘S middags was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. In plaats van gelijk met de trein te gaan gingen we eerst met de auto mee naar Amsterdam. We reden mee met het oppasgezin want zij moesten daar naartoe.

trendinglifestyle-logeren-naar-huistrendinglifestyle-logeren-leeuwarden-amsterdam

trendinglifestyle-station-amsterdam

Ik stapte op de trein richting huis. Mijn vader haalde mij op bij het station in onze woonplaats. Super fijn!

trendinglifestyle-food-verjaardag

Mijn vader is vandaag ook nog eens jarig! Er kwam familie op bezoek en die bleven eten. Super gezellig!

Kortom, het was een heel erg leuk weekend en stiekem vind ik het wel jammer dat ik weer thuis ben. 😉 Ik ben nu wel heel erg moe, maar gelukkig ben ik maandag vrij. 🙂

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *