Get ready with me | Vakantie editie

Nee, dit is geen make-up look voor op vakantie, maar een ‘klaarmaken voor de vakantie’ artikel. Dit artikel is namelijk de laatste voor de vakantie en dan als ik weer terug ben dan komen er weer blogs online. We gaan ook nog overnachten dus we zijn twee weken en een paar dagen weg. Als het goed is komt de eerste blogpost op zondag over drie weken.  Lees je mee?

Mijn hamster klaarmaken voor zijn vakantieadres

Ik heb een hamster, Bonnie. Als wij op vakantie gaan dan passen mijn oom en tante op Bonnie. Als deze blog online komt dan is hij er al. trendinglifestyle-hamster-schoonmaken-hok

Ik maakte een paar maanden geleden een nieuw hok voor mijn hamster. Hier heeft hij lekker de ruimte. Ik heb ook nog een kleinere kooi die ik tegelijk kocht toen ik mijn hamster kocht en aangezien het nieuwe hok te groot is om mee te nemen, zit hij weer even in de oude kooi.

Ik maakte het hok helemaal schoon, ook met reinigingsmiddelen. Dit is nu niet erg omdat hij er een paar weken niet in zit. Ik richtte de kleine kooi in zodat hij daar de komende weken in kan.

trendinglifestyle-hamster-schoonmaken-hok

Nadat ik klaar was met beide hokken, ben ik begonnen met het inpakken van mijn koffer en overnachtingstas.

Inpakken voor de vakantie

Ik maakte een lijstje met wat ik elke dag aan doe. Zo weet ik ongeveer hoeveel ik mee moet nemen, maar we wassen ook kleding op de camping dus sommige dingen kan ik twee keer aan.

trendinglifestyle-koffer-inpakken-vakantie

De laatste tijd draag ik bijna alleen maar jurkjes. Dus daarvan heb ik er veel meegenomen. Ook wat rokjes, korte broeken en T-shirts, twee paar sokken, ondergoed en zwemkleding.

Aan de andere kant van mijn koffer heb ik een rond strandlaken, waterschoenen en daar komt nog een poolfloat bij en ook duikbrillen, een spijerjasje en handdoeken.

In mijn overnachtingstas zit mijn toilettas, kleding, zwemkleding want in het hotel waar wij overnachten is ook een zwembad en nog veel meer leuks, maar dat komt in het vakantieverslag. 😉

trendinglifestyle-koffer-inpakken-vakantie In mijn toilettas zit o.a. een haarborstel, shampoo, tandenborstel, tandpasta, een tasje met gezichtsproducten, een doosje met verzorgingsproducten, bodymist en deodorant.

trendinglifestyle-handbagage-inpakken-vakantie Mijn handbagage was al ingepakt, en daar heb ik al een blog over geschreven.

Dit is hoe ik mijn koffer inpakte voor de vakantie en mijn hamster klaarmaakte om ook even op vakantie te gaan. 😉

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *