It’s my birthday!

Ik ben vandaag jarig! Vandaag ben ik 16 jaar geworden. Omdat het gewoon een doordeweekse dag is vieren we mijn verjaardag niet vandaag. Mijn broer is aankomende zondag jarig dus we vieren het dan.ik ben vandaag jarig!

Heb ik verder nog plannen vandaag?

Nee eigenlijk niet. Omdat deze blog is ingepland voor op mijn verjaardag (ik schreef dit artikel gisteravond) heb ik nog geen idee wat ik vandaag ga doen. Misschien vieren we het toch nog een klein beetje. Ik heb wel nog 1 ding die ik moet doen en dat is de kooi van mijn hamster verschonen, haha.

Aangezien dit een heel kort artikel is heb ik besloten dat er vanmiddag nog een blog online komt. Het tweede artikel komt vanmiddag om 16.00 uur online, dus houdt mijn blog in de gaten! 😉

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *