Ik gaf de home office een nieuwe make-over!

In 2017 maakte ik van de speelkamer op zolder een home office. Ik kwam er na de make-over niet vaak en dat is jammer. Er is toen een nieuwe vloer gelegd, de muren zijn opnieuw behangen en geverfd en er zijn nieuwe spullen ingekomen. Na een tijdje begon het heel rommelig te worden en daarom wilde ik het graag opruimen en veranderen, zodat de home-office wel weer vaak gebruikt zou worden. Ik laat je de ‘before’ en ‘after’ foto’s zien. Kijk je mee?

Before | Alles opruimen…

zolder-home-office-makeoverzolder-home-office-makeoverzolder-home-office-makeover

Zoals je ziet is de indeling best raar, want waarom zou je een bureau tegen een kast aan zetten? Dit wil ik dus sowieso veranderen. Het is namelijk heel onhandig. Verder was alles heel rommelig en zaten alle spullen onder de stof.

Ik haalde de kasten leeg en haalde het stof weg met een doekje, daarna begon ik met het verschuiven van de kasten en zette alle spullen er weer in. Dat laatste was wel nodig, want door alle spullen die toen op de grond stonden kon ik niet zo makkelijk meer door de deur als ik naar beneden wilde.

Nadat alle spullen een plekje hebben gekregen, moest alleen het bureau nog verplaatst worden. Er waren 2 opties en ik koos voor de optie dat er meerdere mensen aan het bureau kunnen zitten…

After | Het resultaat van de home office make-over

zolder-home-office-makeover

zolder-home-office-makeover

… Dit is dan hoe het is geworden! Er zijn nog wel wat spullen die weg moeten, zoals de ventilator en een oude pc, maar voor de rest ben ik wel blij met het resultaat. De kast kan ook nog wel iets meer opgeruimd worden, maar voor nu staat alles prima. 😉

Eerst stond alles tegen muren aan, maar nu het bureau ook op een andere plek staat is alles goed verdeeld over de ruimte en is er meer overzicht. Ik kom nu weer veel vaker op de zolder, en dat is precies de reden waarom ik het veranderde.

Dit is hoe ik de home office een nieuwe (kleine make-over) gaf. Het was weer leuk om er mee bezig te zijn, maar het eind resultaat is natuurlijk nog leuker!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *