Home office tour!

Vorig jaar kwam ik op het idee om van onze speelkamer mijn home office te maken. Mijn broer en ik kregen een speelkamer toen we klein waren, maar het werd al snel een opslagruimte voor spullen die we niet meer gebruikte. Ik vond dat het tijd was om er weer een normale ruimte van te maken. Dus ik heb er mijn home office van gemaakt.

Zo ziet mijn home office eruit

De kamer waar ik mijn home office heb is best lastig om in te delen, want de CV ketel zit er. Het dak loopt schuin omdat het op zolder is. Op de foto’s hieronder zie je mijn home office. Je hoeft het niet perse te gebruiken als kantoor. Ik vind het een leuke, motiverende plek om huiswerk te maken, of om te leren.

homeoffice_tour_

trendinglifestyle_bureau_office

Het stuk muur achter de ketel en de schuine muur zijn allebei roze. Op de andere 2 muren zit wit behang. Verder staan er nog witten kasten van de Ikea. Deze moet ik nog steeds opruimen, want 1 van deze kasten is erg rommelig. Ook mijn bureau is van de Ikea. Het is een tafelblad met grijze metalen poten. Boven mijn bureau hangt een wereldkaart.

Hoe ik op het idee kwam om een home office te maken

Ik zag op Pinterest allemaal foto’s voorbij komen van andere home office’s. Het zag er erg leuk uit, dus dat wilde ik ook wel. Ik heb wat inspirerende foto’s opgeslagen en na een paar weken ging ik de ‘speelkamer’ opruimen. Van al die spullen heb ik veel dingen verkocht. Na een week was de ruimte zo goed als leeg, dus ik kon beginnen met verven. Er lag eerst vloerbedekking in dus we hebben er ook een nieuwe vloer ingelegd. Daarna kon ik het eindelijk gaan inrichten!

 

Ik had toen ook nog een YouTube kanaal (ik heb hem nog steeds maar ik doe er niks meer mee). Hier staat ook een filmpje op van hoe mijn home office eruit ziet. Klik hier om het filmpje te bekijken. Dit filmpje maakte ik toen de home office net klaar was. Het was toen nog best wel leeg. Nu heb ik hem bijna een jaar, En ik heb hem dus ook nog iets anders ingericht.

Heb jij ook een home office? Of zou je er een willen, hoe zou je het dan inrichten? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *