Wat zit er in mijn handbagage voor op vakantie?

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik heb zo veel zin om op vakantie te gaan! Daarom heb ik alvast mijn tas ingepakt die ik ga gebruiken als handbagage. Er komen natuurlijk nog wel wat spullen bij maar die gaan er pas op het laatste moment in. Maar wat zit er dan wel al in? Dat lees je in deze blog.

De tas

tas

Vorig jaar in mei ging ik op schoolreisje naar Londen voor een aantal dagen. Ik was op zoek naar een Fjallraven Kånken tas, en toen vond ik deze bij de Pull & Bear in Oxford Street! Ik kocht hem expres in Engeland omdat de koers toen nog anders was, waardoor het goedkoper was dan in Nederland. Het is een van mijn favoriete tassen en ik heb er nooit spijt van gehad dat ik hem heb gekocht.

What’s in my bag

Ik ga verder met de inhoud van de tas, want daar gaat dit artikel nu eenmaal over!

Ik vind het altijd wel leuk om tijdschriften te lezen in de auto voor als we lang moeten rijden. Vorige week kocht ik ook een boek ‘How to live plastic free’. Ik lees nooit boeken, omdat ik daar de tijd niet voor neem. Maar in de auto kun je vrij weinig doen dus dan is dit een goede oplossing (het is een Engels boek).

Iets wat ik speciaal kocht voor op reis of voor op vakantie, mijn travel diary! Ik schreef hier in een van mijn eerste blogs een artikel over. Ik neem ook fineliners mee zodat ik in dit boekje kan schrijven. Misschien is het ook handig om washitape mee te nemen om dingen op te plakken?

In dit tasje van Rivièra Maison bewaar ik mijn opladers en oortjes voor mijn telefoon en tablet, deze gaan er wel pas in op de dag dat we o vakantie gaan. En aangezien ik ook mijn laptop meeneem, heb ik voor de zekerheid ook een powerbank.

Wat neem ik op het laatste moment mee?

  • Mijn tablet, hierop download ik films en series op Netflix zodat ik offline kan kijken.
  • Telefoon
  • Laptop
  • Eten en drinken

Dit zijn de dingen die ik meeneem in mijn handbagage. Welke dingen houd jij bij je als je op reis gaat? Laat het me weten  in de comments!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *