Tip | Glutenvrij suikerbrood voor de feestdagen!

Ik liep begin deze week in de supermarkt en bij de brood afdeling zag ik glutenvrij suikerbrood liggen. Helaas had ik toen niet genoeg geld bij me, maar anders had ik het zeker gekocht. Zelf ben ik allergisch voor gluten, dus dit is echt een top idee voor de feestdagen. Voordat ik wist dat ik een glutenallergie had, vond ik suikerbrood erg lekker. Het leek me dus een goed idee om dit eens te proeven en inmiddels heb ik dat gedaan. 

Waar kun je dit glutenvrije suikerbrood kopen?

trendinglifestyle-glutenvrij-suikerbrood-albertheijn

Voor zover ik weet kun je het alleen bij de Albert Heijn kopen. Ik weet niet hoe lang Albert Heijn dit al verkoopt, maar het is speciaal voor de feestdagen. Ik ben dus erg benieuwd hoe lang dit in de winkel blijft. Ik zag het pas liggen sinds maandag.

Mijn mening over dit glutenvrije suikerbrood

Ik zag het dus maandag, maar ik had niet genoeg geld bij me. De volgende dag heeft mijn moeder dit gehaald. Ik sneed een plakje er van af om te proeven. Het smaakt voor zo ver ik mij nog kan herinneren best wel naar een normale suikerbrood (die niet glutenvrij is). De smaak zit vooral aan de buitenkant, die overigens heel erg plakkerig is, maar dat is altijd. De binnenkant is iets droger en daar proef je de smaak iets minder. Wel proef je aan de binnenkant kaneel, wat dan weer wel lekker is.

Voor een glutenvrij product is dit een redelijk lage, namelijk €3,99. Niet heel goedkoop natuurlijk, maar het is het waard voor de feestdagen

Conclusie

Voor de feestdagen is dit een prima alternatief. Je moet er natuurlijk wel van houden, maar het is erg lekker! En om 1 keer €3,99 te betalen voor een glutenvrij suikerbrood vind ik niet zo erg, maar dat verschilt natuurlijk voor iedereen.

Ga jij dit glutenvrije suikerbrood ook proeven? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *