Ben ik geslaagd? Dit is hoe ik de dag doorbracht…

Vandaag was het eindelijk zover! Ik kreeg te horen of ik ben geslaagd of gezakt. Maar kreeg ik wel het antwoord waar ik op gehoopt had? Ik deel vandaag deze dag met jullie.

Ik werd rond 9 uur wakker en ik was al gelijk zenuwachtig. Ik keek nog even wat filmpjes op YouTube en daarna ging ik douchen, ontbijten, tandenpoetsen en eigenlijk gewoon de dingen die ik elke ochtend doe. Hierna speelde ik nog even de Sims 4. Dit is al bijna 4 jaar lang mijn lievelingsspel en de tijd gaat hiermee ook een stuk sneller. 😀

Tussen 14.00 en 15.30 uur zou ik de uitslag krijgen. Aangezien ik best wel zenuwachtig was heb ik niet echt veel gedaan. Ik keek nog wat filmpjes op YouTube en ik at nog een boterham tussen de middag. Ondanks dat ik het best wel koud had at ik toch nog een ijsje, want dat is gewoon veel te lekker ;).

Maar ben ik nu wel geslaagd?

Ik werd om 14.20 uur gebeld. Ik kreeg iets te horen wat ik totaal niet had verwacht.

Ik ben geslaagd! 😀

Ik ben echt super blij, want ik had anderhalve maand lang het gevoel dat ik zou gaan zakken voor wiskunde. Gelukkig is het goed gekomen en daar ben ik enorm blij mee.

Mijn tante was er ook samen met mijn 2 neefjes. Toen ik was geslaagd kreeg ik ook een superleuk cadeautje van hun.

geslaagd-trendinglifestyle

Super leuke lijstjes wat je voor van alles kunt gebruiken. Er zat ook nog een flesje met dropjes bij, erg lekker!

Toen ik de vlag wilde uithangen werd ik ook nog gefilmd voor ANP.

‘S avonds kwam mijn beste vriendin even langs en er kwam ook nog familie. Dat was erg leuk!

Ik maakte ook nog deze foto voor op instagram.

Ik ben super blij dat ik mijn diploma (bijna) binnen heb. Ik heb superveel zin in de opleiding die ik ga volgen. Weer een volgende stap. 😉

 

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *