Last minute kerstcadeau tip: Een foto op hout!

Ik denk dat iedereen wel een foto in zijn huis heeft hangen. Gewoon een standaard foto in een mooie lijst, maar heb je er ook weleens aan gedacht om een foto op hout af te drukken? Elke foto is natuurlijk uniek, maar het materiaal waar je een foto op drukt maakt ook deel uit van het totale plaatje. Ik mocht een foto op hout uitkiezen en die laat ik in dit artikel zien. Ook deel ik wat ik er van vind en schrijf ik een review. Kijk je mee?

Dit is de foto op hout!

https://www.fotoophout.nl/wanddecoratie/foto-op-hout.html

trendinglifestyle-foto-op-hout

Dit is de foto die ik heb gekozen. Je kunt er voor kiezen om een zelfgemaakte foto te gebruiken, maar dit deed ik niet. Ik vond het lastig om te kiezen uit meer dan 4000 foto’s, dus koos ik voor een plaatje van Pinterest.

Snelle levertijd

Als je de foto op hout vandaag besteld, heb je hem morgen (of overmorgen) al in huis. Perfect om nog een last minute kerstcadeau te scoren, die je ook nog eens heel persoonlijk kan maken. 😉 Bij mij was die al de volgende dag in huis, maar in dit geval is het morgen zondag en is de kans groot dat je hem maandag pas binnen krijgt.

Foto op Forex

Mocht je nu denken, een foto op hout is niet voor mij, dan is er ook nog een ander alternatief. Namelijk een foto op Forex. En nu vraag je je misschien af, wat is dit dan precies? Nou, eigenlijk een foto op kunststof. Ook heel erg leuk en origineel! Vergeleken met de afmetingen is dit ook een goedkoper alternatief dan de foto op hout.

Zijn er dan ook nog nadelen?

Nadelen wil ik het niet perse noemen, maar het is wel iets aan de prijzige kant, wat voor sommigen niet haalbaar is. Gelukkig zijn er nu kerstkortingen op fotoophout.nl. Die oplopen tot 45% korting. Mooi meegenomen toch?

Zelf ben ik heel erg te spreken over de foto op hout. Wat vind jij er van? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *