Food diary! Dit eet ik op een dag…

Aangezien het elke dag heel erg verschillend is qua wat ik eet op een dag, leek het mij leuk om een food diary te maken. Ik eet glutenvrij omdat ik allergisch ben voor gluten. Een paar jaar geleden was dit best wel lastig, maar gelukkig is er nu heel veel keuze in glutenvrije producten. Ik deel vandaag mijn food diary met jullie.

10:00 uur

food diary

Ik at als ontbijt 2 crackers met kaas en tomaat. Dit zijn meerzaden crackers en ik probeerde ze deze week voor het eerst. Ze zijn erg lekker en glutenvrij.

11.30 uur

food diary

Ik ging vandaag met een vriendin uit mijn klas naar de stad om te kijken bij roze zaterdag. Dit jaar was het namelijk in onze woonplaats. Super leuk! Toen ik thuis was at ik een ijsje. Het was vandaag niet heel erg warm, maar omdat ik enorm veel van ijsjes houdt nam ik een raketijsje tussendoor.

13:30 uur

food diary

Glutenvrij brood is soms wel een dingetje. Het is vaak erg droog en dus ook niet lekker. Ik haal daarom altijd brood bij de ‘The Welsh bakestone’ Dat is een glutenvrije bakkerij in Den Haag.

Je kunt er nog veel meer kopen dan alleen maar brood. Er zijn namelijk ook koekjes en gebakjes kopen of daar opeten. Je kunt er ook verschillende soorten cornflakes kopen en ook nog een paar andere dingen, zoals soep, pastasauzen en pasta.

17:45 uur

food diary

‘S avonds haalde ik samen met mijn vader patat, omdat er niemand in huis zin had om te koken. Dit is echt de lekkerste patat ooit! Hierbij hadden we ook nog raspatat en Gyros. Ongeveer rond 20.00 uur gingen we naar een verjaardag. Daar waren allemaal snackjes zoals kaas, worst en komkommer die je gewoon kon pakken.

Omdat we pas laat thuis waren heb ik verder niks meer gegeten. Maar overdag eet wel gewoon tussendoortjes zoals nootjes, fruit, snoepjes of natuurlijk ijsjes zoals vandaag. 😉

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *